Issey Miyake lanceert kunstige capsulecollectie
© Pers

Issey Miyake lanceert kunstige capsulecollectie

Leestijd: 1 min

Issey Miyake lanceert voor de derde keer een collectie in samenwerking met grafisch ontwerper Ikko Tanaka. En we hebben geluk want de exclusieve items zijn in de Benelux enkel in Antwerpen verkrijgbaar.

Issey Miyake, de Japanse modeontwerper die bekend staat om zijn technologiegedreven designs, ontwierp in 2016 een eerste collectie geïnspireerd op het werk van Ikko Tanaka. Met die collectie wou hij zijn respect voor het werk van de grafisch ontwerper en de impact die hij heeft op de kunstwereld uiten.

Voor de derde Issey Miyake Ikko Tanaka collectie baseerde de ontwerper zich op drie werken van de kunstenaar, namelijk Graduation, Work: Q en Rope. In de vorm van jassen, jurken, broeken en verschillende accessoires kregen deze kunstwerken een nieuwe dimensie.

💜 Issey Miyake x Ikko Tanaka #3

Een bericht gedeeld door ISSEY MIYAKE – X.S.O. (@isseymiyake.antwerp) op

De collectie is vanaf 10 februari verkrijgbaar in de Issey Miyake winkel op de Eieremarkt 13, 2000 Antwerpen. Prijzen variëren tussen de 210 en 1260 euro. 

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Collab, Ikko tanaka, Issey Miyake.