In beeld: dit mag je verwachten van de H&M X Love Stories collectie
© Pers

In beeld: dit mag je verwachten van de H&M X Love Stories collectie

Leestijd: 1 min

Het Amsterdamse label Love Stories - opgericht in 2014 - veroverde de lingeriewereld in no time. Ook Zweedse modeketen H&M ziet potentieel in het vrolijke ondergoed. In augustus brengen beide labels samen de H&M X Love Stories collectie uit en wij fantaseren maar al te graag over hoe die eruit zal zien. 

Mismatch

Love Stories staat bekend om zijn “perfect mismatches”, een tijgerprint slipje gecombineerd met een kanten bralette met polkadots bijvoorbeeld. Niéts is te bont. H&M liet weten dat ze zich hierin wel kunnen vinden. Het kleurenpallet zal bestaan uit donkerroze, zwart en olijfgroen en bovendien kunnen onder- en bovenstukjes moeiteloos met elkaar geswitcht worden.

https://www.instagram.com/p/BkMbnD-nDzh/?taken-by=lovestoriesintimates

Pyjamaatjes

Het creatief team van LS en H&M boog zich niet enkel over behaatjes. Ook toilettassen, sokken, slaapmaskers en pyjama’s kregen een makeover.

“Ik noem de samenwerking tussen H&M en Love Stories onze ‘love affair’!  Vanaf dag één was er een ongelooflijk respect voor elkaar en was er chemie tussen alle designers, dus de samenwerking ging verbazingwekkend goed! De collectie is gebaseerd op de klassieke Love Stories stuks – de bralette, slips en strings – en de ‘perfect mismatches’ van prints en kleuren.” , besluit Marloes Hoedeman, de 30-jarige oprichtster van Love Stories.

Wedden dat je zal zwichten bij het zien van de campagnebeelden?

 

P.S. Love Stories opent deze zomer een boetiek in deze Belgische badstad. 

 

Elise Van de Meulebroucke De artikels van >

Rolt uit bed voor runner’s high en soja lattes, herleeft in de zomer, houdt niet van hangovers maar wel van The Cure. Dol op alles wat snel gaat, behalve fastfood. In drie woorden: modegek, marathonzot en newsaholic.

Tags: Collab, H&M, Lingerie, Love Stories.