Het boeiendste mode-event van België: Fashion Talks 2019
© Fashion Talks 2019

Het boeiendste mode-event van België: Fashion Talks 2019

Door Lieselot Luykx
Leestijd: 2 min

Op donderdag 21 november vindt de vierde editie van Fashion Talks plaats in Antwerpen. Voor alle mode-liefhebbers absoluut het meest interessante event van de maand. Sprekers zoals Raf Simons, Alexander Fury, ... nemen je mee in de wondere wereld van fashion. Kijk even mee!

/

Flanders DC

Bij Flanders DC wordt er elk jaar een sterk ‘on stage‘ en ‘off stage‘ programma samengesteld voor hét congres van het jaar: Fashion Talks. Mode-liefhebbers, mode-ondernemers, ontwerpers, … Iedereen is welkom. We kunnen alvast met zekerheid zeggen: Flanders DC zorgt ervoor dat iedereen tijdens het event positief geprikkeld wordt én met hernieuwde energie en een hoop ideeën (om je business naar een volgend niveau te tillen) naar huis gaat.

Tijdens het event kan je je eigen programma opstellen uit key talks, break-out sessies en netwerkmomenten. Benieuwd naar de sprekers van deze avond? Wij hebben alvast onze drie favorieten op een rijtje geplaatst.

Fashion Talks 2017

/

Gastsprekers

  • Raf Simons

Een ontwerper waar we als Belg héél fier op mogen zijn. Raf Simons is sinds 1995 een van de belangrijkste en gevierde figuren ter wereld geworden met Jil Sander, Dior en als chief creative officer bij Calvin Klein. Gedurende zijn carrière heeft Simons zich gevestigd met een jeugd gerichte visie dat kunst en popcultuur vormgeeft door de lens van mode. 

  • Lucie Greene

Voorspeller en brand consultant Lucie Greene neemt je mee in de laatste ontwikkelingen rond retail- en consumententrends. Ze zoomt in op culturele veranderingen en de impact van technologie op de toekomst van de mode.

  • Alexander Furry

Alexander Fury is een modejournalist, auteur en criticus. Hij is de Fashion Director van AnOther magazine en de Men’s Critic van de krant Financial Times. Hij zal Raf Simons interviewen over ‘The state of fashion today from a designer point of view‘. Interessant, toch? 


Noteer alvast donderdag 21 november in je agenda voor een dag vol inspirerende verhalen van lokale en internationale sprekers, netwerkmogelijkheden en ‘s avonds de derde editie van de Belgian Fashion Awards.

Adres: Handelsbeurs, Twaalfmaandenstraat, 2000 Antwerpen – koop je tickets hier!

Vond je dit een interessant artikel? Lees dan ook – Expo SMUK in Modemuseum Hasselt: een streling voor het oog

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Alexander Furry, Fashion Talks 2019, Flanders dc, Handelsbeurs Antwerpen, Lucie Greene, Mode, Raf simons.