Laatste kans om te gaan kijken naar ‘Gisteren was het geweldig!’
© arenbergschouwburg.be

Laatste kans om te gaan kijken naar ‘Gisteren was het geweldig!’

Door Nora Antonissen
Leestijd: 1 min

Kan een lach de wereld mooier maken of luister je beter naar het geluid van stilte? In Gisteren was het geweldig! proberen Nico Sturm en Jonas Van Geel je het antwoord te geven. Wil je deze komische theatershow nog zien, dan moet je snel zijn. Op 18 mei vindt immers de laatste voorstelling plaats.

Met Gisteren was het geweldig! brengen Jonas Van Geel en Nico Sturm een ode aan hun vriendschap. Ook doen ze gouden duo’s zoals De Woodpeckers, Gaston en Leo of Peppi en Kokki herleven in een zoektocht naar de oorsprong en de impact van de lach tot op de dag van vandaag. Jonas en Nico willen precies hetzelfde doen als hun grote voorbeelden: mensen aan het lachen brengen.

Ontroerende avond

Voor de regie van het stuk trommelde het duo Frank Van Passel op. De twee acteurs worden tijdens de show bijgestaan door muzikant Antoon Offeciers, de prachtige decors zijn van de hand van Kristof Oosterlynck. Kortom, wie hier tickets voor reserveert, wacht een goudeerlijke, warme, ontroerende avond in een zelfgebouwd decor, met zelfgeschreven nummers en zelf uitgevoerde stunts.

Op 18 mei vindt de laatste voorstelling van ‘Gisteren was alles geweldig!’ plaats in de Bourlaschouwburg in Antwerpen. Tickets kan je hier bestellen.

Vond je dit interessant? Lees dan ook ‘Street art met een vrouwelijke toets verovert Brussel’.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Bourla, Jonas Van Geel, Nico Sturm, Theater.