Gant opent eerste winkel in Gent

marieclaire_Gant
©Pers

De Oost-Vlaamse hoofdstad Gent heeft er een nieuwe aanwinst bij. Vorige week opende het Amerikaanse lifestylemerk Gant een eerste filiaal aan de Kouterdreef in Gent. Opnieuw een goede reden om een dagje te gaan shoppen in de bruisende stad.

Het premium lifestylemerk Gant heeft grootse plannen. Een jaar na het openen van een eerste kantoor in de Benelux, opent het merk twee nieuwe winkels: eentje in Gent en eentje in Den Haag. Gent mag de spits afbijten met een nieuwe winkel in de pas geopende winkelwandelstraat Kouterdreef. In mei opent het nieuwe filiaal in Nederland zijn deuren.

Het pas geopende filiaal is ingericht volgens het vernieuwde winkelconcept van Gant. Er werd volop gebruikgemaakt van materialen zoals staal en eik. Materialen die herinneren aan de Amerikaanse roots van het merk. De winkel is meer dan 180 vierkante meter groot en biedt zowel de heren- als damescollecties aan.

De twee nieuwe winkels van de keten zijn nog maar het begin voor de ambitieuze dromen van het merk. Gant wil immers tegen 2020 het meest toonaangevende merk ter wereld worden op het vlak van lifestyle. Het merk hoopt om in de nabije toekomst nog filialen te openen in de Benelux. Daar zeggen wij zeker geen nee tegen!

 

| | | |
Tags: Gant, Gent, Kouterdreef.

Elders op het web

Op andere sites van Editions Ventures