COLLAB: mytheresa.com & GANNI lanceren exclusieve sporty chic capsulecollectie
© youtube @mytheresa.com

COLLAB: mytheresa.com & GANNI lanceren exclusieve sporty chic capsulecollectie

Leestijd: 1 min

mytheresa.com, de online shop die je wildste fashionistadromen in een muisklik werkelijkheid maakt (mits je bankkaart volgt, uiteraard), lanceert vandaag een exclusieve capsulecollectie samen met GANNI, het hippe Deense fashionmerk dat het levenslicht zag in 2009 en zijn hoofdkantoor heeft in hartje in Kopenhagen.

mytheresa.com was onze eerste grote internationale partner begin 2016 en samenwerken met hen is altijd een plezier geweest”, aldus Ditte Reffstrup, creatief directeur bij GANNI. “We zullen altijd een boontje hebben voor hen en daarom hebben we deze capsulecollectie ook My Love Theresa genoemd.”

Geïnspireerd op de kledingstijl van Amerikaanse collegestudenten en met de nodige dosis sporty chic, omvat My Love Theresa 17 items variërend van hoody’s en T-shirts tot witte plateausneakers met een rode of blauwe zool en avondjurken met kant of héél véél pailletten. Sporty maar tot fashionable, kleren die een statement maken. En meer moet dat (soms) niet zijn.

De exclusieve My Love Theresa capsullecollectie i.s.m. GANNI is vanaf vandaag te koop op mytheresa.com.

Laurence Van Liedekerke De artikels van >

Dromer, denker. Wild van food en deco, maar woont zelf in een bouwwerf (ooit gaan we verven, echt waar). Heeft twee katten, twee kindjes, vingers die altijd willen schrijven en dagen die altijd te kort zijn.

Tags: Capsulecollectie, GANNI, Mytheresa.com.