Dimitri Vegas & Like Mike komen naar Antwerpen
© Facebook @dimitrivegaslikemike

Dimitri Vegas & Like Mike komen naar Antwerpen

Leestijd: 1 min

Ze komen eraan! Dimitri Vegas & Like Mike. Wil je ze graag live aan het werk zien? Dan moet je nu goed opletten...

Deze zomer toeren de heren door de VS, Brazilië, Mexico, Europa en Azië, houden ze halt op diverse zomerfestivals – waaronder Tomorrowland op 22 én 23 juli – en zijn ze ook wekelijks op Ibiza te vinden in openluchtclub Ushuaïa. Daarna gaat het richting China, Zuid-Korea, weer Mexico, Peru, Chili en Argentinië, maar in December vertoeven ze in eigen land.

In het Antwerpse Sportpaleis, meer bepaald, waar ze vier avonden lang de boel op stelten komen zetten met hun Bringing The Madness: Reflections concertreeks. Wil je erbij zijn? Omcirkel dan dinsdag 5 september in je agenda en zorg dat je er snel bij bent, want de tickets van de vorige concertreeks – maar liefst 80.000 in totaal – waarin in recordtijd de deur uit. Succes!


Dimitri Vegas & Like Mike, ‘Bringing The Madness: Reflections’, op 15, 16, 22 en 23 december 2017, Sportpaleis Antwerpen. Ticketverkoop start op 5 september om 10u00 via www.livenation.be en www.proximusgoformusic.be.

Laurence Van Liedekerke De artikels van >

Dromer, denker. Wild van food en deco, maar woont zelf in een bouwwerf (ooit gaan we verven, echt waar). Heeft twee katten, twee kindjes, vingers die altijd willen schrijven en dagen die altijd te kort zijn.

Tags: Antwerpen, Concert, Dimitri Vegas & Like Mike, Sportpaleis.