Scoor dit weekend designeritems op de Super Sale van Labellov
© Labellov

Scoor dit weekend designeritems op de Super Sale van Labellov

Leestijd: 1 min

Droom je al lang van een echte Chanel handtas of van Gucci loafers, maar liet je portefeuille dat nooit toe? Dan hebben wij goed nieuws. Labellov, de Antwerpse webshop die gespecialiseerd is in tweedehands luxe designeritems, houdt 24 en 25 februari namelijk haar Designer Super Sale. Waag dus je kans en scoor die droomhandtas!

In het weekend van 24 en 25 februari stelt de webshop Labellov de deuren van haar showroom in Antwerpen open. Tijdens de Designer Super Sale kan je, bovenop de al sterke kortingen, nog eens genieten van extra kortingen tot wel 80%. De uitverkoop vindt bovendien niet alleen in de showroom, maar ook online plaats.

Bij Labellov vind je zowel tassen als kledij, schoenen en accessoires van grote luxemerken als Chanel, Gucci, Louis Vuitton, Dior, Prada, Delvaux en veel meer. Dankzij de grote kortingen dit weekend kan je je een designeritem aanschaffen aan de fractie van de winkelprijs. Niet te missen dus!

Praktisch:

Wanneer? Zaterdag 24 februari van 10 tot 17 uur en zondag 25 februari van 10 tot 14 uur.

Waar? Tolstraat 39, 2000 Antwerpen en online via www.labellov.com.

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Designer, Korting, Labellov, Sales, Tweedehands, Uitverkoop.