Colette sluit tijdperk af met een samenwerking met Chanel
© Pers

Colette sluit tijdperk af met een samenwerking met Chanel

Leestijd: 1 min

Van 30 oktober tot 25 november neemt Chanel de volledige eerste verdieping van Colette over. Een reden te meer om dit najaar nog eens te gaan shoppen in de beroemde Parijse conceptstore die eind december de deuren sluit.

Colette kondigde afgelopen juli aan in december 2017 de deuren voorgoed te sluiten. De modewereld reageerde geschokt op dit nieuws: de hippe conceptstore op de Rue Saint-Honoré is immers al 20 jaar dé favoriete boetiek van modeliefhebbers wereldwijd. Het Amerikaanse tijdschrift Forbes riep de winkel recent dan ook uit tot de “meest trendy winkel ter wereld”.

Een bericht gedeeld door colette (@colette) op

Colette staat bekend om haar eigenzinnige collecties en samenwerkingen met de meest gegeerde modelabels. Dit najaar staan er nog enkele samenwerkingen op de planning waaronder die met Chanel. Logische keuze, aangezien het de enige boetiek is waar Karl Lagerfeld weleens shopt. “Ze hebben dingen die niemand anders heeft”, aldus de ontwerper van Chanel.

Van 30 oktober tot 25 november zal Chanel dus de hele eerste verdieping van de boetiek inpalmen. Zo zal er een selectie van de ready-to-wear items en accessoires uit de FW 2017/18 en cruise 2017/18 in een sprookjesachtig decor gepresenteerd worden. Verder staan er ook lezingen van creatievelingen en nog veel meer verrassende events op het programma. Niet te missen dus!

@camhrl @cara_taylorrr @michidelane @lafaretta #CHANELCruise

Een bericht gedeeld door CHANEL (@chanelofficial) op

Hou voor meer info de website www.colette.fr in de gaten. 

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Chanel, Colette, Collab, Conceptstore, Karl Lagerfeld.