Gratis naar de Christo expo op 25 december en 1 januari
©

Gratis naar de Christo expo op 25 december en 1 januari

Door Melanie Stuckens
Leestijd: 1 min

'Christo en Jeanne-claude, Urban Projects', is de eerst retroperspectieve tentoonstelling met werken van het kunstenaarsduo Christo en Jeanne-Claude. Samen realiseerde ze sinds 1960 vele kunstwerken die wereldwijd in verschillende steden pronkten. Deze tentoonstelling neemt je mee op een bijzondere reis doorheen tijd en ruimte.

Christo expo

Christo en Jeanne-Claude waren niet enkel partners in crime, maar ook partners in life. De combinatie van hun artistieke visies heeft geleid tot enkele iconische beelden en kunstprojecten zoals Wall of Oil Barrels in Parijs, Wrapped Reichstag in Berlijn of The Gates in Central Park New York. Hun werken werden steeds tentoongesteld op openbare plaatsen, zodat iedereen er oneindig van kon genieten zonder te moeten betalen.

En dat is ook nu het doel van de organisatoren, want op 25 december 2017 en 1 januari 2018 kan je gratis het tachtigtal werken bewonderen van de Christo expo in het ING Art Center te Brussel. Voor zij die reeds plannen hebben op kerst en nieuwjaar: de tentoonstelling loopt nog tot 25 februari 2018. Voor meer info of tickets, klik hier.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Brussel, ING art center, Kunst, Tentoonstelling.