BREAKING: H&M onthult nieuwe designersamenwerking
© H&M: v.l.n.r. Ann-Sofie Johansson, Erdem en Baz Luhrmann

BREAKING: H&M onthult nieuwe designersamenwerking

Leestijd: 1 min

Elk jaar wachten we vol ongeduld op de aankondiging van de nieuwe designersamenwerking van H&M en vandaag is het eindelijk zover! Niemand minder dan de Londense ontwerper Erdem had de eer een exclusieve collectie voor de Zweedse modeketen te ontwerpen. Als kers op de taart zal de visionaire filmaker Baz Luhrmann de collectie tot leven brengen.

Erdem ontwierp voor H&M een unieke damescollectie en, een primeur voor het merk, een collectie voor heren. Erdem gelooft in de kracht van schoonheid en hij verkent graag historische en persoonlijke verhalen in zijn ontwerpen. De fantasierijke collectie combineert speelse prints, delicate materialen en vakmanschap, waar Erdem zo bekend om staat.

“Ik ben zo blij om samen te werken met H&M, en mijn werk op een compleet nieuwe schaal te verkennen, waaronder een herencollectie, iets dat ik nog nooit eerder gedaan heb. Het is ook zo leuk om samen te werken met Baz Luhrmann, één van de belangrijkste verhalenvertellers van onze tijd”, laat Erdem weten.

De ERDEM X H&M collectie is vanaf 2 november beschikbaar in geselecteerde winkels en op www.hm.com

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Collab, Erdem, H&M, Ontwerper, Samenwerking.