Armani Exchange opent boetiek in Hasselt
© Pers

Armani Exchange opent boetiek in Hasselt

Door Stien Vanbaelen
Leestijd: 1 min

Op 6 november opende Armani Exchange een gloednieuwe boetiek in Hasselt. Dat betekent dat je vanaf nu zelfs in het modehart van Limburg jouw favoriete Armani stuk aan de haak kan slaan.

Het interieur van de zaak draagt het nieuwe concept van Armani Exchange uit. Een geslaagde missie als je het ons vraagt. Een combinatie van staal, hout, beton en roestige kleuren resulteren in een moderne, industriële inrichting en belangrijker nog: de nieuwe herfst/wintercollectie voor hem én haar hangt al in de rekken.

Bij de mannencollectie zijn niet voor de hand liggende combinaties troef. Mix & match is het codewoord, wat maakt dat de heren de komende maanden zonder schaamte verschillende stijlen en kleuren mogen combineren. Ook voor de vrouwen ligt een gevarieerd aanbod klaar. De collectie bestaat namelijk uit een mix van activewear en meer klassieke, gesofisticeerde items, zelf te combineren om zo je eigen, unieke stijl in de verf te zetten.

De nieuwe boetiek van Armani Exchange bevindt zich in de Demerstraat 32 in Hasselt en is open van maandag tot zaterdag van 10u00 tot 18u00. 

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Armani, Armani Exchange, Hasselt.