Geniet met het hele gezin van Alice in Wonderland On Ice
©

Geniet met het hele gezin van Alice in Wonderland On Ice

Door Melanie Stuckens
Leestijd: 1 min

De tickets vliegen de deur uit! Het prachtige spektakel van Alice in Wonderland on ice blijkt zo populair dat het Kursaal Oostende een extra show voorziet op donderdag 28 december. Grijp dus snel je kans en maak de eerst week van jouw kerstvakantie extra speciaal met dit gezinsuitje.

Ben jij net als Alice op zoek naar een spannend avontuur? Volg dan het witte konijn tot in zijn rabbit hole en ontdek de magische wereld van de gekke hoedenmaker, de Kolderkat, de Maartse haas, Diedeldom en Diedeldie, en nog zoveel meer leuke karakters. Op woensdag 27 en donderdag 28 december neemt Alice jong en oud mee van Oostende tot in een ijskoud maar oh zo mooi Wonderland. Reis met haar mee en geniet met het hele gezin van dit sprookjesachtige spektakel vol muziek, ambiance en prachtige schaatsacts.

Wil jij deze prachtige schaatsshow nog bijwonen? Boek dan snel je tickets op Ticketmaster.be of speel deze week mee met de Marie Claire adventskalender en maak kans op een familieticket voor donderdag 28 december.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Alice in Wonderland, Alice in Wonderland On Ice, Familie, Kunstschaatsen, Kursaal Oostende.