Weekday: het sportieve broertje van H&M is vanaf nu ook te vinden in Gent
© Instagram @weekdayofficiel

Weekday: het sportieve broertje van H&M is vanaf nu ook te vinden in Gent

Door Lieselot Luykx
Leestijd: 1 min

Het Scandinavische merk Weekday opent op 30 augustus zijn eerste winkel in één van de gezelligste buurten van Gent. Een bruisend en creatief studentenleven gemixt met een groei van toerisme in de historische stad ... Weekday weet perfect zijn plaatsje hierin te verwerven. Voor Weekday wordt dit al de vijfde winkel in België, na Brussel, Leuven en twee winkels in Antwerpen.

/

Weekday

Weekday is een Zweeds denim- en modemerk dat getriggerd wordt door streetstyle en bepaalde subcultures.  Het sportieve broertje van H&M moedigt zelfexpressie en zelfvertrouwen sterk aan. Liefhebbers kunnen met basics en cleane ontwerpen zich onderscheiden en zichzelf uitdrukken ten opzichte van leeftijdsgenoten (Zeitgeist). Weekday is een merk dat zijn klanten inspireert met een dynamische combinatie van creativiteit, fashion en cultureel bewustzijn.

Ook streeft Weekday voortdurend naar het duurzamer maken van hun collecties. Yes, op dit moment is al meer dan 68% van de collecties gemaakt van duurzame materialen. In de toekomst wil Weekday alleen nog maar duurzame collecties in de winkelrekken hebben hangen. Dit kunnen we alleen maar toejuichen!

Lees ook: <<Weekday lanceert eerste collectie duurzame badpakken>>

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#repost @blurlamay #inweekday 🔥🔥

Een bericht gedeeld door WEEKDAY (@weekdayofficial) op

/

Opening Weekday Gent

De nieuwe locatie van 550m2 heeft ultramoderne en unieke elementen die de klanten zullen verbazen en aanspreken. Zoals een eigen print studio waar de Zeitgeist T-shirts elke week opnieuw geprint worden. In deze studio worden elke week actueel gebonden T-shirts geprint. Benieuwd naar de nieuwe locatie? Kom vrijdag (30 augustus) een glimp opvangen én wie weet ben je wel bij de eerste vijftig gelukkigen en ontvang je 40% korting!

Weekday

Be there

Vond je dit een interessant artikel? Lees dan ook: H&M x Mantsho,  Zweedse modegigant voor het eerst in zee met Afrikaans label

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Hotspot, Mode, Opening Gent, Weekday.