Weekday lanceert eerste collectie duurzame badpakken
© Weekday

Weekday lanceert eerste collectie duurzame badpakken

Door Malvine Sevrin, bewerking Emma Verbeke
Leestijd: 1 min

Het Scandinavische merk Weekday heeft zijn nieuwe lente-zomercollectie voor 2017 gelanceerd. De collectie omvat sportieve badpakken gemaakt van duurzame materialen en alles wordt gepromoot door modellen met een normaal lichaam. Wij zijn fan!

Weekday heeft deze zomer besloten om alle gangbare fashion regels aan zijn laars te lappen. Hoe? Door een duurzame badpakkencollectie te lanceren die volledig vervaardigd is uit afval zoals gerecycleerd polyamide en polyester. En, ook belangrijk, het merk maakt geen gebruik van graatmagere modellen, maar wel van modellen met een lichaam zoals jij een ik. En dat zien wij graag.

weekday

pers

De volledige collectie is vervaardigd uit van low-impact materiaal, met andere woorden: goed voor het milieu, maar ook voor onze zomergarderobe. We ontdekken een nieuwe badmodestijl met een sportieve maar minimalistisch inslag en levendige kleuren zoals geel, koraalrood en roze.

Mix and match is het motto van deze veelzijdige, duurzame collectie. Aan jou dus de keuze of je gaat voor een futuristisch of elegant badpak (of, waarom niet, gewoon voor allebei!).  Bij deze alvast een overzicht van onze favorieten.

Weekday

Badpak Weekday, €25

Weekday

Kaki badpak Weekday, €25

Weekday

Roze bikinitop Weekday, €15

Weekday

Bikini broek Weekday, €15

Weekday

Bikini Weekday, €15 en €12

De badpakkencollectie is vanaf mei verkrijgbaar in de winkels van Weekday, online op shop.weekday.com en in de showroom van Pure, Avenue Clémentine 19 (b10), Brussel.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Badpakken, Bikini, Duurzaamheid, Fashion, Mode, Weekday.