Paradise city: waar het gras groen is en de meisjes mooi
© Paradise City

Paradise city: waar het gras groen is en de meisjes mooi

Leestijd: 1 min

Wegens succes verlengd: Paradise City! Dit jaar wordt niet alleen je weekend, maar ook de voorafgaande vrijdag ingepalmd door het Brusselse festival. Oh ja, en blijven doen we tot zondag, want de afsluit act is Laurent Garnier. YES!

Niet alleen het gras is groen op Paradise City, ook de hele filosofie achter het festival.

  • De camping draait 100% op zonne-energie: zelfs het afvalwater van de douches wordt ter plekke gezuiverd
  • Sigarettenpeuken worden gerecylceerd
  • Het decor wordt achteraf herbruikt
  • 100% ethisch aangekocht voedsel
  • 100% vleesvrij

Food

Pssst, ook de catering is ecologisch verantwoord. De gastronomische headliner is dit jaar Sang Hoon Degeimbre. Hij teleporteert het concept van zijn restaurant SAN over naar de adembenemende setting van het Paradise City restaurant aan het kasteel. Degeimbre streeft naar duurzame gastronomie en past dus perfect in het groene plaatje van het festival. Dit jaar zullen ook de foodtrucks heerlijk next level festivalfood serveren (op composteerbaar servies uiteraard) met seizoensgebonden ingrediënten. De food lineup is niet van de minste: Spoon, Jean sur Mer, Yalla Yalla, Table D’HO. Kortom: genoeg fuel om een hele avond door te dansen. 

Dutch Weed Burgern – Pers

Kortom: wij kunnen niét wachten.

Elise Van de Meulebroucke De artikels van >

Rolt uit bed voor runner’s high en soja lattes, herleeft in de zomer, houdt niet van hangovers maar wel van The Cure. Dol op alles wat snel gaat, behalve fastfood. In drie woorden: modegek, marathonzot en newsaholic.