Met deze stappen helpen jij en Alpro jouw favoriete koffiebar uit de nood
© Unsplash

Met deze stappen helpen jij en Alpro jouw favoriete koffiebar uit de nood

Door Enya Torrez
Leestijd: 1 min

Als producent van een uitgebreid aanbod aan plantaardige dranken focust Alpro zich op de ondersteuning van de plaatselijke coffee scene. Nu de horeca voorzichtig en met de nodige maatregelen zijn deuren weer open zet voor bezoekers wil Alpro maar al te graag jouw favoriete lokale koffiebar ondersteunen. Ontdek hoe jij kan helpen.

/

Alpro’s plantaardige driestappenplan

Speciaal om jouw favoriete plantaardige koffiebar te ondersteunen, zette Alpro een actieplan op poten. Dat plantaardige actieplan bestaat uit drie pijlers:

Stap 1: Het draait allemaal om uitgestelde bevrediging

Als partner van het nationale bewustwordingscampagne #HorecaComeback hoopt Alpro de cashflow van hun favoriete plantaardige koffiebars te stabiliseren. Via het onlineplatform www.HorecaComeback.be kan jij een voucher aankopen bij jouw favoriete koffiebar om later te gebruiken.

Alpro Barista

Pers

/

Stap 2: Een win voor jou en een win voor hen

Nu de meeste koffiebars weer heropstarten, heeft Alpro zijn 40 favoriete koffiezaken uit centrumsteden opgelijst. Consumenten die tussen 30 juni en 19 juli afzakken naar een van deze lokale zaken maken dankzij couponing platform ‘Hasting’ kans op een mooie korting, of zelfs een gratis coffee fix. Ga naar de digitale koffiebar locator, die de verschillende partners onderbrengt in een handige stadskaart, en ontdek of je koffiebar om de hoek meedoet.

Alpro Barista

/

Stap 3: Een boontje voor plantaardige alternatieven

Zin om tussendoor eens te experimenteren met plantaardige melk? Laat je dan verrassen door Alpro’s evenwichtige baristakoffieassortiment. Mogen we jou inspireren met een plantaardige Soja Latte op basis van donkere chocolade?

Ingrediënten:

  • 210 ml Alpro Soja Barista
  • 35 g donkere chocolade
  • 1 espresso shot

Bereidingswijze:

  1. Schuim de Alpro Soja Barista op met een speciale melkschuimer.
  2. Voeg de donkere chocolade toe in een glas met de espresso shot. Roer tot de chocolade gesmolten is.
  3. Voeg nadien de Alpro Soja Barista toe in het glas.
  4. Genieten maar!

Lees ook: Green Cuisine: Plantaardig eten was dankzij dit merk nog nooit zo makkelijk, Quarantaine trend: Ontdek dalgona koffie, heerlijk, romig en ijskoud en Must Visit: Tony’s Chocolonely opent chocolade bar in Amsterdam.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Alpro, Koffiebars, Plantaardig.