Green Cuisine: Plantaardig eten was dankzij dit merk nog nooit zo makkelijk
© Pers

Green Cuisine: Plantaardig eten was dankzij dit merk nog nooit zo makkelijk

Door Enya Torrez
Leestijd: 1 min

De coronacrisis heeft heel wat veranderd, ook ons eetgedrag. De meerderheid van de Belgen gelooft dat ze hun verbruik van dierlijke producten moeten verminderen om bij te dragen aan een duurzame maatschappij. Om jullie hierbij te helpen, introduceert Iglo 'Green Cuisine'. Ontdek hier alles over het nieuwe gamma.

/

Plantaardige revolutie

Uit onderzoek is gebleken dat de Belgen, over al de generaties heen, met een plantaardige revolutie bezig zijn. Om jullie hierin te steunen en te motiveren introduceert Iglo ‘Green Cuisine’: een gamma plantaardige en variërende diepvries maaltijden op basis van eiwitten of een brede waaier groenten. Dat deze producten op duurzame wijze worden geteeld en aangeleverd is een grote bonus.

Het gamma is ideaal voor iedere ervaren vegetariër, maar ook voor wie slechts af en toe willen minderen. Dankzij de vele variërende smaken biedt het gamma voldoende afwisseling gepaard met het nodige evenwicht in je maaltijden.

Iglo

Luis Manuel Lambrechts

/

Van het bord naar je hart

Het is niet altijd zo vanzelfsprekend om je gezinsleden te overtuigen hun stukje mals vlees links te laten liggen voor extra groenten, eiwitten en vezels. Klinkt niks sexy aan, zou je denken. Niets is minder waar. Dankzij een subtiele mengeling van kruiden en specerijen biedt ‘Green Cuisine’ een ware smaakexplosie aan. Zelfs de grootste vleeseter zal er niet aan kunnen weerstaan. Een hapje proeven en je bent verkocht, geloof ons.

Bekijk hieronder hoe beestig goed… Of ja plantaardig goed (?) het ‘Green Cuisine’ gamma eruit ziet:

‘Green Cuisine’ is vanaf nu verkrijgbaar bij je dichtstbijzijnde Delhaize.

Nog niet uitgelezen? Lees dan ook: Dit waren de lockdown foodtrends volgens Deliveroo, 9 x duurzame badmode voor een ethisch verantwoorde zomer en The Soul Store: Belgische webshop met duurzame lifestyleproducten.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Iglo, Plantaardig.