Het zomeraperitief van 2018
©

Het zomeraperitief van 2018

Leestijd: 1 min

Als we nu eens zouden klinken op de zomer? Op gezellige tuinfeestjes met vrienden, op vakanties die in het verschiet liggen, op warme zomeravonden onder een sterrenhemel … Proost!

Het geheim van een geraffineerd aperitief (sinds 1872) Zin in iets fris? Zin om even aan de sleur te ontsnappen? Dan gaat er niets boven een zonnig aperitief! Met zijn fruitige aroma’s dompelt Lillet ons onder in de zomer, in oneindig veel variaties … Als longdrink is hij het toppunt van elegantie. ‘On the rocks’ is hij gewoonweg onweerstaanbaar … Met enkele blaadjes munt erbij, verse rozenblaadjes, een schijfje komkommer, enkele aardbeien, een scheut tonic of een sinaasappelpartje heb je meteen een geraffineerde cocktail huwelijk tussen fijne wijnen en fruit- en schorsextracten … Lekker luchtig, heerlijk genieten!

 

RECEPT VOOR LILLET TONIC   

Dit aperitief maakt furore in de meest trendy bars ter wereld … Het is bovendien makkelijk te maken. Hiermee word jij de ongekroonde ‘cocktail queen’ van de zomer!

Giet 5cl Lillet Blanc in een longdrinkglas en leng aan met een flinke scheut tonic. Werk af met een schijfje sinaasappel.

Tip van de redactie: als je Lillet Blanc vervangt door Lillet Rosé krijgt dit recept een extra aromatische toets en een mooi girly kleurtje.

 

KLAAR VOOR EEN LEGENDARISCHE GARDEN PARTY?

Marie-Claire en Lillet slaan de handen in elkaar om jou te trakteren op een Garden Party die Meg’ en Harry zal doen verbleken van afgunst! Wil je graag indruk maken op je vrienden met lekkere drankjes in de tuin? Neem deel aan onze WEDSTRIJD via www.marieclaire.be!

Deze rubriek kwam tot stand in nauwe samenwerking met Lillet.
http://www.lillet.com/

Redactie Marie Claire De artikels van >

Tags: Alcohol, Cocktail, Lillet, Zomer.