Kijktip: de Levi’s 5:01 Live-sessies met Tsar-B
© @tsarbmusic

Kijktip: de Levi’s 5:01 Live-sessies met Tsar-B

Door Enya Torrez
Leestijd: 1 min

We kennen allemaal de iconische jeansbroeken van Levi's. Het merk wil nu ook in deze bizarre tijden solidair zijn en lanceert daarom vanaf deze week music live stream session. Warm die dansbenen al maar op, want jij staat vanaf nu niet meer stil.

Vanaf morgen kan je via de Instagram pagina @Levis_belgium kennis maken met de beste upcoming artists uit België. Levi Strauss & co hoopt haar fans en familie over de hele wereld zo te helpen om verbonden te blijven. De social media-muziekreeks ‘5:01 Live‘ zal op enkele weekdagen telkens om 17:01 uur, of ook wel 5:01 PM (wink, wink), gestreamd worden. Merkte jij ook al de dikke vette knipoog naar het merk zijn iconische Levi’s 501 jeans?

Levi's 5:01 Live sessie

Pers

/

Een centje voor het goede doel

De artiesten die zullen optreden tijdens de livestream sessies krijgen elk een bedrag om aan een goed doel naar keuze te schenken. Dit maakt van de Levi’s 5:01 live-sessie de ultieme combinatie. Belgische artiesten krijgen het platform die ze nodig hebben, maar ook de creatieve industrie ontvangt extra ondersteuning. WIN-WIN!

/

Upcoming artists

Op 2 april 2020 zal Tsar-B de kick-off van de Levi’s 5:01 live sessies inluiden met knallende beats. Verwacht je voor volgende live streams nog aan artiesten zoals Lefto, Darrel Cole, Meyy and many more. Houd zeker en vast de Instagram pagina van @Levis_Belgium in het oog voor meer namen.

Warm in tussentijd alvast op met Tsar-B’s groovy tunes.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: 5:01 Live, Levi's, Muziek.