Jouw liefdesleven in 2019 volgens jouw sterrenbeeld
© Getty Images

Jouw liefdesleven in 2019 volgens jouw sterrenbeeld

Leestijd: 3 min

Wat heeft 2019 voor jou in petto wat betreft de liefde? De slow-dating app Once voorspelt.

/

Schorpioen

Het jaar 2019 zal een ongebruikelijk jaar worden. Uranus zorgt namelijk voor veel veranderingen voor de Schorpioen. Het is aan jou om de nieuwe mensen die in jouw leven komen dankzij deze transformatie, te vertrouwen en te accepteren. Ondanks dat dit in eerste instantie tegen je gevoel ingaat. Dit jaar vraagt dus om nieuwe spelregels in de liefde. Probeer bijvoorbeeld eens een onconventionele manier van daten, zoals bijvoorbeeld via een slow-dating app. Dit klinkt misschien eng, maar zou je positief kunnen verrassen.

Lees ook: Astrologie: 6 tekenen dat jij duidelijk een schorpioen bent

/

Boogschutter

Het zal een goed jaar worden voor de Boogschutter. Jupiter geeft je een boost aan zelfvertrouwen en dit zorgt ervoor dat jij je aantrekkelijker voelt. Onder invloed van Mars zal er komende maanden een grote kans zijn op het vinden van nieuwe liefde en/of een versterking van bestaande relaties. Daarnaast is er grote kans op meerdere romantische momenten doordat Venus zich in 2019 twee keer over Boogschutter verplaatst.

/
Steenbok

In de lente komt de rebelse Uranus jouw horoscoop binnen en dit heeft effect op liefdesgebied. Hierdoor gaat jouw betrouwbare gedrag plaats maken voor pikantere en impulsievere acties. Tegen het einde van het jaar zal Uranus zelfs jouw stoutste dromen waar kunnen maken. Je zal gelukkiger worden dan ooit.

/

Waterman

De eclipsen aan het begin van 2019 tonen aan dat het toekomstbeeld van je huidige relatie mee zal moeten veranderen met al het andere om je heen. Er zal een conflict over geldzaken, levensstijl of werk plaatsvinden. Deze discussie zal gedurende het jaar vaker een rol spelen. Wanneer je als single aan het daten bent, is het belangrijk dat je erachter komt of jij en jouw dating partner hetzelfde toekomstperspectief hebben.

/

Vissen

De juiste balans vinden zal dit jaar een uitdaging zijn. Het kan zijn dat er op liefdesgebied twee personen tegelijkertijd in beeld zijn. Je verlaat bijvoorbeeld jouw liefde voor een ander. Maar wil vervolgens weer terugkeren. Twijfel zal in ieder geval een grote rol spelen. In de herfst keert jouw rust terug en benader je alles een stukje relaxter. Hieronder valt bijvoorbeeld het bijstellen van je verwachtingen.

/

Ram

Het zal dankzij de eclips aan het einde van januari duidelijk worden dat jouw huidige relatie niet meer is wat het was. De vraag is of je bereid bent om ervoor te vechten. Ben je single? Dan zal er in april een luchtige liefde in jouw leven komen. De vraag is of dit op een relatie uitmondt of bij tijdelijke fling blijft. De maanden juli en augustus zullen intense maanden worden waar veel emoties bij komen kijken.

/

Stier

Dit jaar komen liefdesplaneten Mars en Venus één keer samen, precies in jouw liefdessector. Lucky you! Als single merk je die leuke persoon voor het eerst op aan het begin van het jaar. Hierna bouwt de aantrekkingskracht op. Toch zullen jullie pas echt bij elkaar komen in het hartje van de zomer. Jullie zijn beide erg zelfverzekerd en voornamelijk bij elkaar vanwege de aantrekkingskracht die er is. En dat is helemaal prima. Wanneer je een relatie hebt zal dit een jaar worden waarin jullie elkaar nog beter leren kennen dankzij veel quality time. Het gaat jullie voor de wind.

/

Tweelingen

Zit je in een vaste relatie? Dan zal deze meer diepgang krijgen. Je zal serieuzer gaan nadenken over jullie toekomst samen. Ben je single? Dan kan hier verandering in komen, die kans is vooral groot tegen het einde van de zomer. Een oude romance zal in mei weer opduiken. De mooiste tijd voor de liefde zijn de maanden november en december.

Lees ook: Dit is hoevaak je verliefd wordt in je leven. 

/

Kreeft

Dit jaar vinden de meeste zon- en maaneclipsen in jouw teken plaats. De eclipsen kunnen moeizaam verlopen, maar zullen je op de lange termijn veel goeds opleveren. Je zal veel moeite moeten doen om erachter te komen wat je nou precies zoekt in je relatie. De regels waar je je afgelopen jaren aan vasthield, worden omgegooid. Rond je verjaardag zal je inzicht krijgen in deze vernieuwde versie van jezelf. Uiteindelijk zal dit je veel brengen. De laatste eclips zorgt ervoor dat het einde van het jaar eindelijk iets rustiger verloopt. Onder invloed van Jupiter ervaar je een frisse start en wie weet wel een nieuwe relatie.

/

Leeuw

Jupiter brengt het grootste deel van het jaar in jouw liefdessector door. Dit is hét jaar om jouw relatie naar een hoger niveau te tillen. Wanneer je aan het daten bent wordt het tijd om het officieel te maken. Augustus is hiervoor de beste maand. De verplaatsing van Uranus over Leeuw zal voor onverwachtse gebeurtenissen zorgen. In januari zal je op het punt staan om jezelf bloot te geven. Toch besluit je om dit niet te doen, ondanks dat je wel realiseert dat er een moment komt waarop je deze gevoelens zal moeten uiten.

Lees ook: Double daten? Deze app helpt koppels aan vrienden

/

Maagd

Jouw liefdesleven zal dit jaar levendig, gevarieerd en gepassioneerd zijn. Je weet precies waar je mee bezig bent en hierdoor voel je je erg goed. Geniet ervan! De eclips aan het einde van het jaar zou ervoor kunnen zorgen dat je die relatie die je al een lange tijd wilt, eindelijk vindt.

/

Weegschaal

Uranus heeft jouw liefdessector verlaten en dit merk je. Jouw liefdesleven wordt een stukje rustiger en je vindt de tijd om alles te analyseren. Je ziet nu ook het goede in van je oude relaties. Er is een kans dat je opnieuw interesse gaat krijgen voor een persoon uit het verleden.

Elise Van de Meulebroucke De artikels van >

Rolt uit bed voor runner’s high en soja lattes, herleeft in de zomer, houdt niet van hangovers maar wel van The Cure. Dol op alles wat snel gaat, behalve fastfood. In drie woorden: modegek, marathonzot en newsaholic.