Astrologie: 6 tekenen dat jij duidelijk een schorpioen bent
© Getty Images

Astrologie: 6 tekenen dat jij duidelijk een schorpioen bent

Door Charlotte Deprez en Emma Verbeke
Leestijd: 1 min

Ben jij tussen 23 oktober en 21 november geboren? Dan ben jij een schorpioen! Als jij net zoals Julia Roberts schorpioen als sterrenbeeld hebt, dan herken je vast volgende zaken.

/

Je wordt vaak als ‘intens’ beschreven

Schorpioenen hebben vaak de reputatie om extreem te zijn in alles wat ze doen. Als je iets leuk vindt, zal iedereen het merken. En als iets dik tegen je zin is… zal iedereen het ook gehoord hebben. Kortom, de schorpioen is niet het type om haar mening voor zichzelf te houden.

via GIPHY

/
Jouw humor is scherp en vernietigend

Niemand kan zo direct reageren op een kleine aanval als jij. Dankzij jouw uitstekend waarnemingsvermogen ben je in staat om hallucinerend snel én scherp te reageren. Maar vaak is het net je scherpe tong die je zo grappig maakt.

via GIPHY

/

Je bent enorm loyaal

Schorpioenen zijn extreem beschermend tegenover mensen van wie ze houden, zelfs zo erg dat ze een persoon kunnen haten in naam van een geliefde. Die loyaliteit is gewoon aangeboren en voelt compleet natuurlijk aan voor mensen met het sterrenbeeld schorpioen. Een ding is zeker: het is beter om een schorpioen aan je zijde te hebben, dan tegenover jou!

via GIPHY

/

 Je bent erg onafhankelijk

Een schorpioen heeft vaak nood aan me-time en wil liefst zo onafhankelijk mogelijk zijn. Het is een van de sterrenbeelden die het minst problemen heeft met eenzaamheid. Door deze onafhankelijkheid kan je soms mysterieus overkomen, zelfs een beetje vreemd, maar dat stoort je helemaal niet!

via GIPHY

/

 Jouw ambitie is niet te stillen

Schorpioenen willen het liefst de hele wereld beïnvloeden en als ze iets in gedachten hebben zullen ze ook niet stoppen voor hun doel bereikt is. Je houdt van een leiderspositie en voelt je ook comfortabel in die rol.

via GIPHY 

/

Je hebt een natuurlijke aantrekkingskracht

Door alle bovenstaande eigenschappen vinden andere mensen jou mysterieus en magnetisch. Heel veel mensen voelen zich aangetrokken door jouw intense persoonlijkheid en charme!

via GIPHY

 

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Astrologie, Schorpioen.