Klein maar fijn! Deze 10 celebs zijn net geen 1m65 groot
© instagram @brunomars

Klein maar fijn! Deze 10 celebs zijn net geen 1m65 groot

Door Emma Verbeke & Laurence Van Liedekerke
Leestijd: 1 min

Celebs associëren we met de woorden 'mooi', 'rijk' en 'groot'. Vrouwelijke sterren lijken bijna altijd gezegend met een stel oneindig lange benen, wat voor mannen van een kleiner postuur soms ietwat vervelend kan zijn. Het was dan ook een komisch zicht toen Bruno Mars enkele jaren geleden de MTV Video Music Awards presenteerde naast Taylor Swift, die met haar 1m78 (plus hoge hakken) torenhoog boven hem uitstak.

Gelukkig voor Bruno is hij niet de enige kleine artiest. Deze celebs zijn ook allemaal nog geen 1m65 groot…

/

Studio pedicure. Shak

Een bericht gedeeld door Shakira (@shakira) op

Zangeres Shakira heeft heupen die niet liegen en een dijk van een stem, maar de Colombiaanse zangeres meet slechts 1m57.

/

Eind dit jaar komt Lady Gaga opnieuw optreden in België. De zangeres, die toch wat van haar wilde haren kwijt lijkt te zijn, is 1m55 groot.

/

Daniel Radcliffe, die we allemaal beter kennen als Harry Potter, meet net zoals Bruno Mars slechts 1m65.

/

https://www.instagram.com/p/BiiDf3FB05r/?taken-by=natalieportman

Actrice Natalie Portman, die op 22 februari beviel van dochter Amalia (haar tweede kindje met de Franse choreograaf Benjamin Millepied), meet net 1m60.

/

Happiest #FirstDayOfSpring y’all!!!! 💐🌸 🌼🌷💐 #PinterestFind #Inspired

Een bericht gedeeld door Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) op

Ook actrice Reese Witherspoon, die we kennen uit films zoals Walk The Line en Legally Blonde, is niet van de grootsten. Ze meet 1m56.

/

Actrice Eva Longaria, een van de gezichten van L’Oreal, is slechts 1m55 groot.

/

My new boyfriend 💋

Een bericht gedeeld door Anna Kendrick (@annakendrick47) op

Een andere kleine celebrity is Pitch Perfect fenomeen Anna Kendrick. Hoge tonen zijn voor haar geen probleem, maar zelf heeft ze maar een lengte van 1m57.

/

#olsentwins

Een bericht dat is gedeeld door @olsentwins op

We hebben ze leren kennen in hun kindertijd, toen ze ons hart stalen tijdens de hitserie Full House. Tegenwoordig zijn de zusjes Olsen vooral bekend als modelievende it-girls. Een wereld waarin de meeste dames groot zijn, maar Ashley klokt af op 1m60, Mary-Kate zelfs maar op 1m57.

/

Amber Heard 😉

Een bericht gedeeld door Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmiith) op

We sluiten het rijtje af met de kleinste celebrity in de lijst: Jada Pinkett Smith, vrouw van, is niet groter is dan 1m52.

Laurence Van Liedekerke De artikels van >

Dromer, denker. Wild van food en deco, maar woont zelf in een bouwwerf (ooit gaan we verven, echt waar). Heeft twee katten, twee kindjes, vingers die altijd willen schrijven en dagen die altijd te kort zijn.

Tags: Celebs, Hollywood.