Astro: dit is het perfecte aanzoek volgens jouw sterrenbeeld
© Unsplash

Astro: dit is het perfecte aanzoek volgens jouw sterrenbeeld

Door Lauren Moens
Leestijd: 3 min

Ben jij van plan om je lief binnenkort ten huwelijk te vragen? Hoe zeker je ook van je stuk bent, een huwelijksaanzoek doen brengt altijd wel wat stress met zich mee.

Psychic World besloot je een handje te helpen en onderzocht hoe het ideale aanzoek eruit ziet volgens je partner haar sterrenbeeld.

/

Waterman (20 februari – 18 februari)

Watermannen hebben een zwak voor pittoreske, kleurrijke plekjes. Omdat ze niet vaak hun emoties tonen, komen ze soms emotieloos over, maar eigenlijk zijn ze diep vanbinnen heel romantisch. De ideale plek om een Waterman ten huwelijk te vragen is dan ook in een prachtige bloementuin.

Huwelijksaanzoek-waterman

Psychic World

Vissen (19 februari – 20 maart)

Dit sterrenbeeld voelt zich als een vis – pun intended – in het water. Ook rond en op het water zijn ze helemaal in hun nopjes, of het nu de zee, een rivier of een meer is. Een romantische boottocht is dus hét moment om op je knie te gaan wanneer je van een Vis je vrouw wilt maken.

Huwelijksaanzoek-vissen

Psychic World

/

Ram (21 maart – 19 april)

Een Ram vraag je best niet op een traditionele manier om de rest van haar leven met je te delen. Ze zijn impulsief en gaan niet graag op in de massa en hetzelfde geldt voor hoe ze ten huwelijk gevraagd willen worden. You gotta think out of the box. Het aanzoek mag voor een Ram best gepaard gaan met een adrenaline-bom(metje). Denk skydiven, bungeejumpen of een ballonvaart. Wie een Ram ten huwelijk wil vragen, doet er goed aan zijn hoogtevrees alvast te overwinnen.

aanzoek-ram

Psychic World

Stier (20 april – 19 mei)

De stier is een echt familiemens en voelt zich het best met haar dierbaren om haar heen. Het ultieme huwelijksaanzoek vindt voor haar dan ook plaats in het bijzijn van de mensen die ze het liefst ziet.

Huwelijksaanzoek-stier

Psychic World

/

Tweelingen (20 mei – 20 juni)

Iedereen zegt dat Tweelingen van aandacht houden. Logisch dat je er dan meteen aan denkt om en plein public op je knie te gaan. Doe dat toch maar niet, want uit het onderzoek van Psychic World bleek dat de meeste Tweeling-vrouwen een romantisch, privé en on-ver-getelijk aanzoek verkiezen. Als je je lief de vraag op een afgehuurd privéstrand stelt, mag je er vrij zeker van zijn dat ze volmondig ‘JA’ antwoordt!

Huwelijksaanzoek-tweeling

Psychic World

Kreeft (21 juni – 21 juli)

Kreeften houden van de liefde en hunkeren naar romantische scenario’s. De ideale setting om een Kreeft te vragen je vrouw te worden, is een houten hutje in het hart van de bergen, omringd door sneeuw en prosecco.

Aanzoek-kreeft

Psychic World

/

Leeuw (22 juli – 21 augustus)

Leeuwen zijn enorm gepassioneerd en staan niet bepaald bekend om hun bescheidenheid. Het zijn enorm harde werkers en tonen dan ook graag aan anderen hoe goed ze het doen. Daarom is de ideale plek om een Leeuw een huwelijksaanzoek te doen een bomvol restaurant, met een applaus als kers op de taart.

Huwelijksaanzoek-leeuw

Psychic World

Maagd (22 augustus – 21 september)

Net zoals de Leeuw behoren Maagden tot de meest hardwerkende sterrenbeelden. Ze houden er vooral van om van hun huis een gezellige thuis te maken want home is where the heart is. Dat verklaart waarom de Maagd het liefst in de vertrouwde omgeving van haar eigen thuis ten huwelijk wordt gevraagd.

Huwelijksaanzoek-Maagd

Psychic World

/

Weegschaal (22 september – 22 oktober)

Weegschalen worden gestuurd door Venus, planeet van de schoonheid en daar worden ze ook graag door omringd. Het is dus geen verrassing dat de Weegschaal in zwijm zou vallen voor een aanzoek in de meest romantische stad ter wereld – Parijs!

Huwelijksaanzoek-Weegschaal

Psychic World

Schorpioen (23 oktober – 20 november)

Tijdens de voorbereiding van een huwelijksaanzoek aan een Schorpioen, kan je je wel eens geïntimideerd voelen. Maar eigenlijk heeft een Schorpioen gewoon nood aan bevestiging. Als je haar constant laat zien hoe toegewijd je bent aan haar en de relatie, komt ze uit haar schulp. En wanneer dat het geval is, is een eenvoudig aanzoek tijdens een citytrip meer dan perfect!

Aanzoek-Schorpioen

Psychic World

/

Boogschutter (21 november – 20 december)

Boogschutters zijn avonturiers pur sang. Ze doen niets liever dan reizen en nieuwe dingen ontdekken. Ook de hand van een boogschutter vraag je best op een avontuurlijke manier. Wat dacht je van enkele meters onder het zeeniveau tussen de vissen tijdens het diepzeeduiken?

Huwelijksaanzoek-boogschutter

Psychic World

Steenbok (21 december – 19 januari)

Steenbokken zijn vrij traditioneel. Regeltjes volgen ligt nu eenmaal in hun aard. Ze hebben oog voor detail, zijn heel perfectionistisch en dromen van een sprookjeshuwelijk. En waar kan dat sprookje beter starten dan in een kasteel?

Huwelijksaanzoek-Steenbok

Psychic World

Nog geen trouwplannen en dus ook geen huwelijksreis in het vooruitzicht? Ga dan gewoon gezellig met je single vrienden op buddymoon! Nog wat lectuur nodig voor op vakantie? Het maartnummer van Marie Claire lees je hier helemaal gratis.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Huwelijksaanzoek, Proposal, Sterrenbeeld.