Horoscoop: dit staat er jou nog te wachten in december 2023
©

Horoscoop: dit staat er jou nog te wachten in december 2023

Door Carole Vaillant
Leestijd: 3 min

Boogschutters kunnen rekenen op een energieboost en een vriendschappelijk rendez-vous, terwijl rammen misschien wel verleid worden door iemand die volledig verschillend is van henzelf. Ontdek in de horoscoop voor december 2023 wat de laatste maand van 2023 voor jou nog in petto heeft. 

/

BOOGSCHUTTER

23.11 – 21.12

PASSIE

De liefde doet het prima, met dank aan Mercurius en Venus. Als koppel leven jullie in complete harmonie, zowel zintuiglijk als mentaal. Er hangt ook een leuk, vriendschappelijk rendez-vous in de lucht (vanaf de 9de).

CREATIVITEIT

Er komen kansen om je standpunten met succes te verdedigen (vanaf de 11de). Bovendien mag je rekenen op een energieboost vanaf de 20ste. Zo kan een hangend project een vliegende start nemen.

Ram

21.3 – 21.4

PASSIE

Venus werpt een nieuw licht op je relaties. Het zou kunnen dat je verleid wordt door iemand die volledig verschillend is van jezelf. Privé wordt de alchimie magisch (vanaf de 10de).

CREATIVITEIT

Mercurius stimuleert jouw denken en de verhouding tot anderen: een prima periode om je ideeën waar te maken. Een geldkwestie krijgt een gunstige oplossing (vanaf de 11de).

Stier

22.4 – 21.5

PASSIE

Tegen het midden van de maand komt de afrekening in zicht. De geringste vonk kan zorgen voor een uitslaande brand. Vertrouw op Venus om rust te brengen in je relatie, vanaf de 20ste.

CREATIVITEIT

Machtsstrijd, rivaliteit of ordinair seksisme: de maand start onder spanning. Laat de ballast los, de tweede maandhelft brengt kansen om jezelf te verbeteren.

/

Tweelingen

22.5 – 21.6

PASSIE

Venus herinnert je eraan dat gevoelens een altijd weerkerende start vereisen. Als koppel of alleen, dit is het gedroomde moment om nieuwe mogelijkheden aan te boren (vanaf de 9de).

CREATIVITEIT

Mars geeft je een boost en opent de weg naar zelfbevestiging. Aan de andere kant, voorzie levendige discussies: jouw standpunt doordrukken zal een heus gevecht worden (vanaf de 15de).

Kreeft

22.6 – 22.7

PASSIE

Mars stimuleert grondig je amoureuze en seksuele leven. Een ontluikende relatie kan plots van groot belang worden. Privé is de alchemie ideaal.

CREATIVITEIT

Je mag rekenen op nieuwe energie, motivatie en inspiratie. Deze periode levert je zelfs een bepaalde vorm van erkenning op in jouw vakgebied.

Leeuw

23.7 – 23.8

PASSIE

Mercurius en Venus zorgen voor een frisse wind in je liefdesleven. Projecten, dates, emoties, deze maand wordt alles weer nieuw en spannend (vanaf de 10de).

CREATIVITEIT

Dit is een stimulerende fase zowel op persoonlijk als op fantasierijk niveau… en een prima maand om je ideeën vorm te geven. Ondanks een paar vervelende en onvoorziene gebeurtenissen in de eerste helft.

/

Maagd

24.8 – 23.9

PASSIE

Pas op voor een verleidelijk en romantisch maar potentieel riskant begin van de maand. Blijf cool en reken op Venus die vanaf de 9de voor concrete antwoorden zal zorgen.

CREATIVITEIT

Maak gebruik van de context die open is en bevorderlijk voor je persoonlijke ontplooiing. Verdedig jouw visie met verve. Bonus: een gezondere financiële situatie (vanaf de 10de).

Weegschaal

24.9 – 23.10

PASSIE

Venus in jouw teken begint met een complete vernieuwing. Ideaal om een vlotte start te nemen of de vlam in jouw relatie weer aan te wakkeren. Bonus: je onvergelijkbare verleidingskracht (vanaf de 9de).

CREATIVITEIT

Een interessant project op materieel vlak zal je opnieuw motiveren. Zet jezelf op de voorgrond om een goede indruk te maken.

Schorpioen

24.10 – 22.11

PASSIE

Girl power! Met Mars aan je zijde ben je klaar om de wereld te veroveren; je wensen zijn onweerstaanbaar. In een relatie of solo, je bent onoverwinnelijk.

CREATIVITEIT

Dit is de ideale periode om je zienswijze te verdedigen, controle te nemen en voor jezelf op te komen. Anderzijds: pas op voor het onverwachte, zorg dat je altijd een plan B achter de hand hebt.

/

Steenbok

22.12 – 20.1

PASSIE

Venus heeft het goed met je voor. Een relatie stabiliseert wellicht of wordt officiëler. Voor vrijgezellen belooft het begin van de maand spannend te worden.

CREATIVITEIT

Je krijgt goede feedback op je werk of maakt een goede indruk op iemand. Pas anderzijds wel op voor misverstanden en eis duidelijke antwoorden.

Waterman

21.1 – 18.2

PASSIE

Venus zorgt voor een boost in je liefdesleven. Het kan om een date gaan of om een stap voorwaarts in een relatie. Het goede nieuws: een klein romantisch uitstapje (vanaf de 9de).

CREATIVITEIT

Je krijgt de kans om je te onderscheiden maar blijf alert want je bent niet immuun voor lastminuteveranderingen. Bekijk ook eens eventuele mogelijkheden in het buitenland.

Vissen

19.2 – 20.3

PASSIE

Een situatie wordt gedeblokkeerd en er komen nieuwe mogelijkheden. Een mooie kans ook om iemand beter te leren kennen. Helemaal bovenaan: seks.

CREATIVITEIT

De planeten vermenigvuldigen je kansen zodat je projecten een nieuwe impuls krijgen. Wees toch voorzichtig want je kan te maken krijgen met gewetenloze mensen.

Lees ook: Waarom steeds meer vrouwen hun toevlucht zoeken tot de wereld van astrologie & Astro deco: zo ziet jouw interieur eruit op basis van je sterrenbeeld

Timon Van Mechelen De artikels van >

Als mode-expert weet hij trends en ontwikkelingen als geen ander te duiden. Is weg van Dries Van Noten en Prada en ziet zijn kleren als waardevolle investeringen. Haalt evenveel plezier uit de stockverkopen als jij uit je verjaardag, kerst en zomervakantie samen. Vindt verder weinig bevredigender dan te veel natuurwijn drinken en mensen kijken op een terras.

Tags: Horoscoop.