LPG® helpt de vochtarme huid: het endermocell HYDRATATION-gamma en de gelaatsbehandeling
© LPG®

LPG® helpt de vochtarme huid: het endermocell HYDRATATION-gamma en de gelaatsbehandeling

Leestijd: 2 min

Leeftijd is niet de enige bepalende factor bij het ontstaan van rimpels. Ook hydratatie speelt een cruciale rol bij de vroegtijdige veroudering van de huid.

LPG®, dat bekend staat om zijn gepatenteerde technologieën en doeltreffende producten, identificeerde 3 belangrijke manieren om de huid optimaal te hydrateren: de cellen (fibroblasten) op natuurlijke wijze stimuleren, een regelmatige cosmetische verzorgingsroutine volgen, en… meer water drinken!

De nieuwe “IN & OUT” hydraterende routine van LPG®

De deskundigen van LPG® ontwikkelden aanvullende oplossingen om de hydratatie van de huid te verzekeren, haar jeugdigheid te behouden én haar te beschermen tegen agressieve invloeden van buitenaf die haar glow kunnen aantasten. De “IN”-handeling? Endermonutri Waterglow, een bruistablet met citroensmaak dat je aanmoedigt om meer te drinken. Dit voedingssupplement zit boordevol actieve bestanddelen en antioxidanten (zink, hyaluronzuur, vitamine B3) en draagt bij tot het behoud van de schoonheid en het natuurlijke evenwicht van de huid.

De “OUT”-handeling thuis: de endermocell HYDRATATATION routine

Om weer een stevige, frisse en gezond uitziende huid te krijgen, is het nodig de huid intensief en duurzaam te hydrateren door de microcirculatie weer op gang te brengen. Daarnaast is het belangrijk de huid te beschermen tegen vervuiling en agressieve invloeden van buitenaf door de cellen te versterken. Vergeet vervolgens niet de huid te ontgiften en huidaandoeningen te corrigeren voor de ultieme glow.

LPG®

©Shutterstock

Het 4-stappen ritueel van het nieuwe HYDRATATION gamma beantwoordt aan deze doelstellingen dankzij het exclusieve LPG® complex dat krachtige actieve bestanddelen combineert: hyaluronzuur om water vast te houden, gemineraliseerde algen om de hydrolipidenfilm te herstructureren, wu-zhu-yu bessen om de microcirculatie te activeren en micro-algen om de cellen te revitaliseren en de huidbarrière te versterken.

  • endermocell ESSENCE ACTIVE REHYDRATEREND: een super lichte melkachtige verzorging die de huid voorbereidt. Het product exfolieert, verzacht en egaliseert de teint én reflecteert het licht dankzij de oplichtende parelmoerdeeltjes.
  • endermocell OOGCRÈME: een verfraaiende oogcontourverzorging die de huid rond de ogen hydrateert, egaliseert en verheldert dankzij een trio peptiden tegen donkere kringen en wallen.
  • endermocell REHYDRATERENDE OLIE-IN-WATER SERUM: een verrassend fris, licht en krachtig serum dat ontgift dankzij witte marrubus. Voor een sterkere en gestimuleerde huid.
  • endermocell DYNAMISERENDE REHYDRATERENDE GEL-CRÈME: een rijke en verfrissende behandeling die een diepe en onmiddellijke hydratatie biedt en de teint verheldert. Voor een huid vol water en licht.

De “OUT”-handeling in het instituut: de HYDRATATION BOOSTER endermologie gelaatsbehandeling

Om doeltreffendheid en welzijn te combineren, heeft LPG® een nieuw behandelingsprotocol ontwikkeld dat endermologiecelstimulatie combineert met LPG® cosmetica: de hydratation booster behandeling. Deze behandeling, die in een instituut wordt uitgevoerd, duurt 40 minuten en bestaat uit 3 stappen: reiniging en peeling, stimulering van de jeugdcellen met de Ergolift-behandeling, en ten slotte hydratatie en opvulling met de toepassing van het Collageenmasker na de behandeling en de endermocell-producten. Een moment van puur geluk dat zowel de huid als het moreel een boost geeft.

Dit artikel is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met LPG® Benelux.
endermologie.com

LEES OOK:
De beauty- en badkamergeheimen van Kim Peers
6 tips voor een optimaal ingerichte keuken
Reisgids: de Golf van Thailand

Commercieel team De artikels van >