Weekendtip: loop voor Child Focus in Mechelen
©

Weekendtip: loop voor Child Focus in Mechelen

Leestijd: 1 min

Child Focus verzette een berg werk sinds haar oprichting in 1998. Met posters, een telefonische hulplijn en vooral ook online zet Child Focus zich nu al twintig jaar lang in. Ze zoeken vermiste kinderen en strijden tegen hun seksuele uitbuiting. Om hen te ondersteunen kan je je inschrijven voor de Childfocusrun.

Een flinke organisatie

De stichting is nu een goed geroutineerde organisatie met veel nationale en internationale impact. Om en bij de zestig medewerkers staan zeven dagen op zeven en 24 uur op 24 paraat. Overheidssubsidies dekken ongeveer een derde van de behoeften van Child Focus. Ondernemingen en het grote publiek zorgen voor de andere twee derden.

De childfocusrun

En dus kunnen jullie ook je steentje bijdragen, en dat op een gezonde manier – natuurlijk. Op zondag 23 september wordt er in Mechelen een childfocusrun georganiseerd. Volwassenen schrijven zich in voor 20 euro en kinderen voor 15 euro. Je kan dan kiezen of je 6 of 11 km loopt en de kinderen hebben de keuze tuusen 300 meter en 1 km. Je kan je daarbij nog extra laten sponsoren door je vrienden en familie. Deze brochure geeft je 1001 tips om zo origineel mogelijk uit de hoek te komen in je wijk.

Zien we je dan daar?

Marie Geukens De artikels van >

"Ik hou van geen gedoe, geen ballast, geen stress. Positief gezegd, ik hou van eenvoud, slimme teksten en fijne mensen met een vleugje humor."

Tags: Child Focus, Childfocusrun, Fun with kids, Goede doel, Mechelen, Recreatief lopen.