Win 1 van de 5 AVEDA Botanical Repair™ haarmaskers om een boost aan je lokken te geven
© AVEDA

Win 1 van de 5 AVEDA Botanical Repair™ haarmaskers om een boost aan je lokken te geven

Leestijd: 1 min

Geef je haar de aandacht die het verdient met de AVEDA botanical repair™ Intensive Strengthening Hair Mask, en geniet van een weelderige haarrevival! Doe mee met onze wedstrijd en maak kans om 1 van deze 5 steengoede maskers te winnen.

Het AVEDA haarmasker is met trots bekroond met de ELLE en Marie Claire Awards, en dit heeft een goede reden. Zoals de naam al aangeeft, vertrouwt het vegan merk op de kracht van planten. De Botanical Repair-producten bestaan voor meer dan 90% uit natuurlijke ingrediënten, waaronder pure bloemen- en plantenextracten. Voor ieder wat wils, want het haarmasker bestaat in 2 versies: light en rich, afhankelijk van de dikte van jouw haar.

AVEDA

Top tip

Verwen je haar wekelijks met Aveda’s Botanical Repair Intensive Strengthening Hair Mask. Breng het masker op je haarpunten aan om je lokken te herstellen en te beschermen tegen schade door warmtestyling en blootstelling aan de zon, wind en zoutwater. Laat het 2-5 minuten intrekken voordat je het uitspoelt. Het vermindert zichtbare schade na slechts 2 minuten!

WIN WIN WIN

Ben jij van het principe: ‘eerst zien en dan geloven’? Dan laten we je graag de resultaten van Botanical Repair aan den lijve ondervinden. Neem nu deel aan onze wedstrijd en maak kans op een Botanical Repair Hair Mask Rich.


Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Aveda.
aveda.be

LEES OOK:

Tips om je haar te verzorgen na de zomer
Boxershorts veroveren deze zomer het straatbeeld
5 tips om de zomer in huis te halen

 

Commercieel team De artikels van >