Wedstrijd: win tickets voor Ticket to Paradise
© Sony Pictures Releasing

Wedstrijd: win tickets voor Ticket to Paradise

Leestijd: 1 min

Wij geven tickets weg voor dé onweerstaanbare romantische komedie van dit najaar, uitstekend geregisseerd door Ol Parker (Mamma Mia) en gedragen door een absolute droomcast. 

David (een heerlijke George Clooney) en zijn ex-vrouw Georgia (een sublieme Julia Roberts) komen bijeen – ondanks hun wederzijdse irritaties – om het overhaast geplande huwelijk van hun dochter Lily (Kaitlyn Dever) op Bali te dwarsbomen. Zelf stapten ze ooit veel te jong in het huwelijksbootje na een kalverliefde aan de universiteit. En dus willen ze nu koste wat het kost vermijden dat hun nageslacht dezelfde fout maakt.

Geschokt door de keuze van hun dochter, die wil trouwen met een lokale zeewierboer (Gede, gespeeld door Maxime Bouttier), belanden ze in de ene na de andere hilarische situatie en kramen ze zij aan zij de meest grappige punchlines uit. Het meest volwassen van allemaal blijkt uiteindelijk de toekomstige bruid, die met de jaren leerde omgaan met onhandelbare ouders. Deze onweerstaanbare romantische komedie in een uitstekende regie van Ol Parker (Mamma Mia) wordt gedragen door een perfect samengestelde cast, die je ongetwijfeld aan het lachen krijgt en je sympathie zal winnen.  

Slagen de twee erin om zich te houden aan het vredesverdrag dat ze sloten in het belang van hun project? Wat met de geplande bruiloft? En hoe dóét Julia Roberts het om er steeds stralender uit te zien? Ontdek alle antwoorden in de bioscoop vanaf 28 september. 

Waag je kans en win tickets (1+1) voor de avant-première van Ticket to Paradise op 27/9 in White Cinema Docks en neem je beste vriend(in) mee.  

 

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking  Sony Pictures Releasing.
sonypictures.be 

LEES OOK :
Zo herken je de waarschuwingssignalen van een burn-out
J’adore Parfum d’eau: een nieuw parfum op basis van water en bloemen
Zo beleefde Lotte Feyen Pukkelpop

Commercieel team De artikels van >