Wedstrijd: win een halve dag bij Comet Meetings
© Comet Meetings

Wedstrijd: win een halve dag bij Comet Meetings

Leestijd: 1 min

Heb je de indruk dat je vergaderingen en seminaries in herhaling vallen en aan dynamiek en momentum verliezen? Om het jaar 2023 vol bruisende energie te starten, biedt Comet een gelukkige winnaar en zijn team een halve dag boordevol ervaringen in zijn prachtige designruimtes, in de Brusselse Louizawijk.

De onderneming Comet werd opgericht in 2016 door de Franse ondernemers Victor Carreau, Maxime Albertus en Nicholas Findling. De onderneming stelt bedrijven in staat om vergaderingen te organiseren met hun medewerkers, kandidaten, klanten en partners in een verzorgde, vernieuwende omgeving. Comet wil zich inzetten om deze momenten onvergetelijk te maken voor bedrijven. Wij bieden u een ervaring volgens de voorschriften van de horeca-industrie, van A tot Z georganiseerd om de productiviteit te verhogen en tegelijk oog te hebben voor het welzijn van elke deelnemer.

Vergaderingen in een ongelofelijk kader

Comet is een atypische co-vergaderlocatie die ontworpen is om te voldoen aan de behoeften van ondernemingen die hun ecosystemen (seminaries, directievergaderingen, opleidingen, enz.) samen willen brengen. We wilden deze ruimte even mooi als intelligent maken en aanpassen aan nieuwe werkmethoden, die gericht zijn op productiviteit, creativiteit en welzijn.

De oprichters van Comet zijn ervan overtuigd dat vergaderingen al te vaak niet naar waarde geschat worden, hoewel ze een sleutelmoment zijn voor bedrijven om samen te werken aan belangrijke onderwerpen, om de creativiteit te stimuleren en samenhang te bevorderen. Teambuilding, opleidingen, besluitvormende comités, presentaties of brainstorming: de vergaderruimten van Comet kunnen aangepast worden aan alle behoeften. Comets experts zijn ook beschikbaar op afspraak om ondernemingen te begeleiden en de efficiëntie te verhogen.

Zin om de Comet Meetings-ervaring eens te proberen? Doe mee aan onze wedstrijd om een halve dag vergaderen te winnen voor jou en je team. Waag je kans hieronder.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Comet Meetings.
www.comet-meetings.com

Lees ook :
Zo stop je met jezelf te vergelijken met anderen tijdens de feestdagen
Goud, glamour en luxe met ghd
Dit is de nieuwe trendkleur van kinderwagens

Commercieel team De artikels van >