10 niet-te-missen zomerse pop-ups aan de kust
© Unsplash

10 niet-te-missen zomerse pop-ups aan de kust

Leestijd: 2 min

Onze favoriete bestemming voor een staycation? Dat blijkt dezelfde te zijn als die van onze lievelingsmerken. Net als wij trekken deze zomer opnieuw heel wat Belgische merken naar Knokke-Heist. Zomerse pop-ups schieten er als paddenstoelen uit de grond en wij plannen alvast verschillende weekendjes weg naar de mooiste kustgemeente van het land.

Knokke-Heist maakt zich op voor het zomerseizoen ‘24 en naar goede gewoonte strijken weer heel wat (Belgische) mode en interieurmerken neer in de kustgemeente met niet-te-missen pop-ups. Hier moet je zijn:

/

The Corner Shop 

Het Antwerpse ‘The Corner Shop’ keert deze zomer terug naar Knokke – en daar zijn we enorm blij mee. In deze prachtige pop-up  shop je zowel kledij en accessoires van modelabels Rosie Antwerp en CDH Studio alsook de servies- en linnencollectie van Ceremony Tableware.

Kustlaan 154

/

Chanel

Het prestigieuze modemerk betrekt deze zomer een boetiek met twee verdiepingen op de Kustlaan in Knokke-Heist waar je behalve de Coco Beach 2024-collectie ook de Chanel 2023/24 Métiers d’art-collectie kan ontdekken. Daarbovenop shop je er een zorgvuldig samengestelde selectie accessoires zoals schoenen, sieraden, handtassen en zonnebrillen.

Kustlaan 9

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CHANEL (@chanelofficial)

/

Paulette in ‘t Stad

Naar goede gewoonte ruilt de Antwerpse interieurzaak Paulette in ‘t Stad tijdens de zomer haar Antwerpse boetiek in voor een Knokse pop-up.
Designliefhebbers vinden er een walhalla aan designmeubels en woonaccessoires.

Albertplein 2

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paulette Van Hacht (@pauletteintstad)

/

Cesar Casier & Friends

Belgisch topmodel Cesar Casier opent voor de vijfde zomer op rij een pop-up store in Knokke-Heist. Je shopt er zijn eigen knitwearlabel Cesar Casier Collection alsook een selectie stuks van bevriende ontwerpers.

Albertplein 22

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cesar Casier (@cesar_casier)

/

Zand

Bij Zand shop je Belgische merken als Vieux Jeu, Lemon June en Wild Belgium. Verwacht je aan een selectie mode voor zowel vrouwen als mannen en kinderen, funky accessoires en originele spullen voor je huis.

Kursaalstraat 2

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zand.Knokke (@zand.knokke)

/

Mieke Dierckx

De Belgische handtassenontwerpster Mieke Dierckx strijkt tot midden oktober neer op de Zeedijk met een stijlvolle pop-up boordevol handgemaakte handtassen.

Zeedijk 690

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mieke Dierckx (@mieke_dierckx)

/

Furnified

De Belgische meubelfabrikant Furnified opent deze zomer een pop-up op de Dumortierlaan. Uniek en betaalbaar design met in-house ontworpen collecties, ontworpen in ambachtelijke ateliers.

Dumortierlaan 114

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Furnified (@furnified)

/

Buysse gallery

Kunstgalerij Buysse Gallery herbergt hedendaagse, niet-representatieve kunst naast gevestigde praktijken. Het resultaat is een artistieke mix die zowel traditionele verzamelaars als nieuwe kunstliefhebbers aanspreekt.

Zeedijk 700

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BUYSSE GALLERY (@buysse.gallery)

/

Objects By Marie

Bij Objects By Marie, de gloednieuwe pop-up van de Knokse onderneemster Marie Vansteenkiste vind je naast meubelstukken en handgeweven tapijten ook heerlijk geurende ‘aura sprays’.

Zeedijk 816

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Objects By Marie (@objectsbymarie)

/

Atelier Nina

Bij het Gentse Atelier Nina kan je terecht voor een eclectische verzameling woonaccessoires en meubels, stuk voor stuk geselecteerd door de 23-jarige oprichtster Nina Havemann.

Kustlaan 74

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @ateliernina_com

En dat is niet alles! Surf naar myknokke-heist.be voor het volledige overzicht van alle pop-ups die je deze zomer terugvindt in de kustgemeente. Allen daarheen!

Lees ook:

Lisa Aelvoet De artikels van >

Koestert een gezonde obsessie voor de TikTok-video's van Nara Smith, verse bloemen en Belgische chocolade. Parijs is haar tweede thuis en alles Frans - van mode tot wijn - laat haar hart sneller slaan. Op zaterdagochtend vind je haar in een veel te lange rij bij de laatste nieuwe bakker, snakkend naar een kop koffie. Als ze niet lijkt te luisteren, plant ze waarschijnlijk in haar hoofd alweer haar volgende reis – want het Belgische weer is nu eenmaal altijd een goed excuus om te vertrekken.

Tags: Belgische mode, Interieur, Knokke-Heist, Pop-up, Shoppen, Zee.