Wedstrijd: Win een aankoopbon Designer Outlet Roermond-Roosendaal ter waarde van € 250
©

Wedstrijd: Win een aankoopbon Designer Outlet Roermond-Roosendaal ter waarde van € 250

Leestijd: 2 min

Met de feestdagen in aantocht zijn de Designer Outlet in Roermond en die in Roosendaal blij nog een aantal nieuwe modelabels te mogen verwelkomen. Prestigieuze merken als IRO Paris, Isabel Marant, Adidas Kids, Nike, Lee Wrangler, Daily Paper en andere sluiten aan bij de honderden reeds bestaande boetieks. Neem deel aan onze wedstrijd en probeer een aankoopbon te winnen ter waarde van € 250.

Magische kerstfeesten dankzij Designer Outlets in Roermond en Roosendaal

Designer Outlet Roermond en Designer Outlet Roosendaal bevinden zich in het zuiden van Nederland, over boven de grens. Naast exclusieve modelabels vind je er ook decoratie-, sport-, beauty- en kinderwinkels en een ruime waaier aan restaurants en cafés. Beide shoppincentra zijn de ideale bestemming voor onze kerstaankopen, maar dat niet alleen: het hele jaar door profiteer je er van kortingen tot 70% op de winkelprijzen.

Net over de grens, op minder dan 45 minuten van Antwerpen, staat Designer Outlet Roosendaal met een honderdtal boetieks. Dit jaar kwamendaar nog heel wat winkels bij, zoals de prêt-à-porterlabels Lee Wrangler en Superdry en het schoenenmerk Sasha. Klein en groot zijn er gek op.

Ook het prestigieuze Nike heeftzijn plaatsje in het shoppingcentrum. De nieuwe winkel van het beroemde sportmerk is meer dan 1 000m2 groot en biedt een ruime selectie trainingsbroeken, sportschoenen en sportieve accessoires. Zowel topatleten als amateurs kunnen er hun hartje ophalen.

Tijdens een welverdiende lunch in La Place kunnen kinderen zich uitleven in de speeltuin Rosie’s Play Area, terwijl hun ouders hen vanop het terras in het oog houden.

Ook de pop-upstore Scents strijkt er ter ere van de feestdagen enkele weken neer. Daar vind je topmerken zoals Yankee Candle en WoodWick. Yankee Candle is marktleider in de sector van de geurkaarsen, terwijl WoodWick-kaarsen een houten lont hebben die knispert als een haardvuur wanneer ze branden.

Parijs en Amsterdam binnen handbereik

Dit jaar verwelkomt Designer Outlet van Roermond twee Parijse modelabels: IRO Paris en Isabel Marant. IRO Paris staat bekend voor zijn luxekleding, geïnspireerd op de Amerikaanse rockscene uit de jaren 70 en 80. Isabel Marant daarentegen richt zich tot de echte fashionista’s met coole ‘rock chick’-collecties. Het winkelcentrum biedt ook onderdak aan een nieuw Nederlands merk. Daily Paper is een mode- en lifestylelabel voor hem en voor haar. Het is in 2012 opgericht door drie vrienden en heeft intussen internationale faam verworven.

Voor de kleintjes is er de nieuwe boetiek Adidas Kids. Het is de eerste in zijn soort in heel Europa. Je vindt er alle sportbenodigdheden – schoenen en kleding – voor kinderen. Na een lange dag intensief winkelen, kun je nu even bijkomen bij een bubble tea in de nieuwe zaak van YoYo Fresh.

Tijdens de feestdagen baden beide winkelcentra uiteraard in een heerlijke kerstsfeer met indrukwekkende kerstbomen. Het grootste reuzenrad van Nederland is speciaal voor de gelegenheid in de Designer Outlet Roermond neergeplant.

Doe mee met onze wedstrijd en win een aankoopbon van € 250. Antwoord hiervoor op de volgende vraag:

Tip.

Dit artikel is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met McArthurGlen.
mcarthurglen.com

Lees ook:

Maak kans op een van de vijf Garmin Venu® SQ2 music t.w.v. €299,99

Goud, glamour en luxe met ghd

Belgisch schoenenlabel Morobé lanceert eerste kledingcollectie

Commercieel team De artikels van >