Wedstrijd: win een exlusieve tour met Caroline Schreiber doorheen de Antwerpse diamantenwijk
© Diamonds by cs

Wedstrijd: win een exlusieve tour met Caroline Schreiber doorheen de Antwerpse diamantenwijk

Door Hannelore Spileers
Leestijd: 1 min

Heb je altijd al eens een kijkje willen nemen achter de schermen van de Antwerpse diamantenwijk? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Marie Claire zorgt ervoor dat je samen met niemand minder dan Caroline Schreiber een exclusieve tour doorheen de wijk kan maken. Ontdek hier hoe! 

/

Het is geen wonder dat Caroline Schreiber in de wereld van de diamanten terechtkwam. Na haar vader, schoonvader en echtgenoot zou ook zij diezelfde weg inslaan. Maar eigenlijk begon het allemaal bij een vriendin. Zij was weddingplanner en schakelde Caroline geregeld in om de klanten te helpen bij het kiezen en samenstellen van hun trouwringen. Mensen bijstaan bij de keuze van hun meest speciale en belangrijkste ring gaf haar zo veel voldoening. Hierdoor wist ze het zeker: dit zou ze doen voor de rest van haar leven. En de start van Diamonds by CS was een feit. Ondertussen draagt zelfs zangeres Natalia een ring van het merk.

Caroline Schreiber

Haar grote doel? Juwelen maken met een betekenis en een verhaal. De klant deelt zijn ideeën en Caroline maakt er een uniek juweel van. Bestseller ‘The Morse Code Ring’ is daarvan het perfecte voorbeeld. Een subtiele manier om een boodschap of de naam van een speciaal iemand, altijd bij jou te hebben. Daarnaast vindt ze het ook belangrijk dat diamanten toegankelijk zijn voor iedereen. Rekening houdend met het budget van de klant, gaat ze op zoek naar de beste optie. Tijdens het verloop wordt de klant ook regelmatig op de hoogte gehouden van de evolutie. Je bent dus enorm betrokken bij het proces. Bovendien worden alle juwelen handgemaakt in de Antwerpse diamantenwijk.

Diamonds by CS

/

Lees ook: Brussel loopt warm voor cinnamon rolls van Have A Roll

Ben je overtuigd en besluit je om een juweel te kopen bij Diamonds by CS? Super! Hierdoor kan je niet alleen een prachtig juweel toevoegen aan jouw collectie, je steunt er ook een goed doel mee. Bij elke aankoop schenkt Caroline een deel aan het National Rescue Park in Zimbabwe voor de bescherming van de plaatselijke natuur.

Sinds begin dit jaar, organiseert Caroline ook een wandeling doorheen de diamantenwijk in Antwerpen. Daarnaast krijg je ook te zien hoe zo’n juweel nu precies wordt gemaakt en krijg je informatie over de diamanten.

Lees ook: Valentijn: onze ultieme shopping

Winactie

Nog beter nieuws: voor Valentijn kan je een exclusieve tour doorheen de Antwerpse diamantenwijk met juwelenontwerpster Caroline Schreiber winnen! Inschrijven kan tot en met 14 februari. Hoe gaat het in z’n werk? Deelnemers kunnen hun kans wagen door een mailtje te sturen naar info@diamondsbycs.com.De vijf winnaars zullen gecontacteerd worden door Caroline. Veel succes!

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Antwerpen, Belgische juwelen, Diamanten.