Wedstrijd: win een Essential-jaarabonnement van Sooner
©

Wedstrijd: win een Essential-jaarabonnement van Sooner

Leestijd: 1 min

Zet de popcorn maar klaar! Sooner nodigt je uit om alle cultfilms en onbekende pareltjes uit de cinema te (her)bekijken. Ontdek onze 5 favoriete films die beschikbaar zijn op het platform en maak kans op een Essential-jaarabonnement van Sooner.

Het streamingplatform werd ontworpen door en voor filmfanaten. Het wil een ander soort cinema aanbieden, die kleurrijk, divers en grensoverschrijdend is en de realiteit van hier en elders weerspiegelt. Belgische en Europese filmklassiekers, bekroonde films en minder bekende meesterwerken – geen enkel genre wordt overgeslagen. Of je nu houdt van drama’s, thrillers, komedies of zelfs documentaires, er is voor elk wat wils.

Voor de maand juli zijn er heel wat nieuwe films toegevoegd aan de catalogus van het platform. Van portretten van explosieve vrouwen door Justine Triet (winnaar van de Gouden Palm 2023 voor haar film “Anatomie d’une chute”) tot de aangrijpende rockcinema van Leos Carax en de lyrische poëzie van de Japanse filmmaker Hamaguchi … Ontdek de grote films die hun stempel hebben gedrukt op de cinema van de afgelopen jaren.

Win een Essential-jaarabonnement van Sooner

Om de zomer te vieren geeft Sooner een Essential-jaarabonnement weg, zodat je de favoriete films van de redactie kan bekijken.

Waag je kans en beantwoord de onderstaande vraag!

 

Dit artikel werd geschreven in nauwe samenwerking met Sooner

Lees ook :

Onze 5 favoriete films om te kijken op Sooner

5 tips om de zomer in huis te halen

Cryolipolyse: afslanken door je vet te bevriezen

Commercieel team De artikels van >