5 tips om de zomer in huis te halen
©

5 tips om de zomer in huis te halen

Leestijd: 1 min

We associëren home fragrances doorgaans met de herfst en winter, maar de Private Collection van Rituals omvat ook talloze geuren die zomerse ontspanning en verfrissing oproepen. Marie Claire helpt je op weg om je zomerervaring in huis naar een hoger niveau te tillen.

DE ESSENTIE

De zomer staat synoniem voor zonnige dagenbloeiende bloemen en een verfrissend briesje. Met name de Floral-lijn vangt de essentie van dit levendige seizoen in een reeks zorgvuldig samengestelmde geuren. Denk aan de elegante bloesems, zoals pioenroos en lelietje-van-dalen, in het Sweet Jasmine huisparfum, geurstokjes en -kaars. Of aan de pure noten van violet en iris van de Orris Mimosa home fragrances. Het zijn stuk voor stuk geuren die een verfijnde en luchtige sfeer creëren die de vreugde en energie van de zomer in huis weerspiegelt.

MEDITERRANE STIJL

De producten in de Private Collection van Rituals geuren niet alleen lekker, ze bieden ook tal van mogelijkheden om je interieur op een originele manier zomerproof te maken. De luxueuze roosgouden verpakkingen van de Comfort-lijn stralen bijvoorbeeld een mediterrane charme uit. Plaats de geurkaarsen, -stokjes en huisparfums op strategische plekken, zoals op een vensterbank met zicht op de tuin, en geniet van het ultieme vakantiegevoel in eigen huis.

ZINTUIGEN PRIKKELEN

In de zomer verlangen onze zintuigen naar prikkeling en vitalisering, en laat de groene tonen van vetiver en citroen van de Fresh-collectie daar nu net ideaal geschikt voor zijn. Ze brengen je omgeving tot leven en vullen deze met een explosie van positieve energie, wat wil je nog meer in de zomer? De cleane witte flacons en kaarsen uit de lijn geven je interieur bovendien een frisse voorjaarslook.

BEDDENGOED

Home fragrances kunnen niet alleen je interieur, maar ook je beddengoed een zomerse touch geven. Plaats geurstokjes in kast of lade om je kleding en beddengoed subtiel te parfumeren met de zwoele aroma’s van oudh, rijke specerijen en poederachtige patchoeli van de Richlijn. Of steek een geurkaars aan terwijl je je beddengoed en handdoeken wast, zodat ze na het drogen een heerlijk geur hebben.

MEERDERE GEURLAGEN

Door geuren te mixen, zoals verfrissende citroen met ontspannende viooltjes of bloemige jasmijn met troostende vanille, creëer je een perfecte balans van geuren die je interieur verrijken tijdens de zomer. Het is ook een ideale manier om de sfeer in huis te veranderen als er pakweg onverwachts bezoek langskomt. In je woonkamer doe je dat bijvoorbeeld door een kaars aan te steken terwijl je ook een diffuser gebruikt. Voor een krachtige en verrassende geurervaring die een blijvende indruk achterlaat.

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Rituals.

Lees ook :
Onze beautyeditor selecteert de nieuwigheden van de maand
Ik ga op reis en ik neem mee: dankzij deze paklijst vergeet jij nooit meer iets
5 bijzondere momenten op de eerste modeshow van Pharrell Williams voor Louis Vuitton

Commercieel team De artikels van >