Win 1 van de 15  luxe Flower by Kenzo Poppy Bouquet Eau de Toilette cadeausets
© Kenzo

Win 1 van de 15 luxe Flower by Kenzo Poppy Bouquet Eau de Toilette cadeausets

Leestijd: 1 min

De feestdagen staan voor de deur, een tijd van warmte, samenzijn en natuurlijk de vreugde van het geven. Wij bij Marie Claire delen in deze periode graag cadeautjes uit: win één van de vijftien luxueuze Flower by Kenzo Poppy Bouquet Eau de Toilette cadeausets.

In de set vind je de Flower by Kenzo Poppy Bouquet Eau de Toilette 30 ml, vergezeld van een bijpassende Eau de Parfum bodylotion. Deze geur is een meesterwerk van parfumeur Dora Baghriche, geïnspireerd op een ochtendlijke wandeling door een bloeiende Japanse bloementuin.

De topnoten van groene amandel, theebladeren en mandarijn essence vloeien naadloos over in een hart van sambac jasmijn, gardenia en damascena roos. De basis van witte musk en ceder voegt een diepe, verleidelijke toets toe, waardoor dit parfum de essentie van een bloeiend veld perfect weerspiegelt.

Kenzo’s toewijding aan duurzaamheid is ook terug te zien in de verpakking van deze cadeauset, vervaardigd uit materialen afkomstig van duurzaam beheerde bossen en andere verantwoorde bronnen. Het is een geschenk dat niet alleen de zintuigen, maar ook het milieu respecteert.

Wedstrijd

Doe mee en voeg een vleugje luxe toe aan je kerstviering!

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Kenzo.

LEES OOK:
Tips om je haar te verzorgen voor de winter
Alles staat of valt met een gezonde huid
Dit is de kleur van 2024

Commercieel team De artikels van >