Wedstrijd: win de Zephir Zebra van Clio Goldbrenner
© Clio Goldbrenner

Wedstrijd: win de Zephir Zebra van Clio Goldbrenner

Leestijd: 1 min

Het Belgische lederwarenmerk Clio Goldbrenner biedt al 12 jaar lang trendy en originele tassen aan. Doe mee met onze exclusieve wedstrijd en win een must-have stuk uit de Signature collectie!

Tijdloze elegantie

Clio Goldbrenner blijft modeliefhebbers die op zoek zijn naar elegantie en verfijning verleiden, vooral met haar Signature collectie. Deze collectie bestaat uit exclusieve, tijdloze modellen en heeft een prachtig geraffineerd ontwerp met uiterst fijne afwerkingen. Een accessoire dat de finishing touch geeft aan elke outfit.

De beroemde maliënkolder, een tijdloos symbool van het merk, blijft aanwezig op alle stukken, terwijl de klinknagel een vleugje originaliteit en persoonlijkheid toevoegt aan de collectie.

 

Laat je verleiden door de Zephir Zebra, één van de ontwerpen uit de Signature collectie. De tas kan je dragen als clutch voor een romantisch diner of als schoudertas voor overdag.

Wil je de ZEPHIR ZEBRA clutch ter waarde van €325 winnen? Doe dan mee aan onze wedstrijd op het Marie Claire Instagram account!

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Clio Goldbrenner.

Lees ook:
Alle voordelen van sporten voor, tijdens en na je werkdag op een rij
Wedstrijd: Kerst in een traditioneel Brits jasje bij Maisons du Monde
Geschenktip: deze kerstcadeaus van Aberfeldy whisky zijn perfect voor de mannen in je leven

Commercieel team De artikels van >