Tips om je haar te verzorgen voor de winter
© AVEDA

Tips om je haar te verzorgen voor de winter

Leestijd: 1 min

Voelen jouw lokken na een zomer vol zon, zee en strand ook zo droog en stug aan? Heb je te kampen met gespleten haarpunten en een doffe, afgebleekte haarkleur? Dan ben je niet alleen. Maar geen nood: dankzij onze tips krijg je je gezonde, glanzende haardos weer terug net op tijd voor de feesten!

Wij testten de haarverzorgingsproducten van de Botanical Repair-lijn van Aveda en zijn meer dan enthousiast over het resultaat. Volg ons stappenplan en laat je lokken herleven.
P.S. Ook jij kan alvast genieten van een gratis tester!

AVEDA

Stappenplan voor (zon)beschadigd haar

 1. Plan een kappersbezoek in
  Niets beter dan eerste hulp van een professional. Ga langs bij de kapper voor een extra voedende Botanical Repair professionele behandeling. Deze versterkt de drie belangrijkste lagen van het haar. Het resultaat? Je lokken zien er in slechts tien minuten tijd zichtbaar sterker uit én ze glanzen meer. Deelnemende salons vind je hier.
 2. Opteer voor een versterkende shampoo en conditioner
  Na de zomer kunnen je lokken wat extra liefde gebruiken en bieden een versterkende shampoo en conditioner soelaas. De Botanical Repair-shampoo reinigt je haar door overtollige olie, productopbouw en andere vervuiling op milde wijze te verwijderen. De conditioner verzorgt en ontwart het haar dan weer onmiddellijk. Hij helpt haarbreuk minimaliseren en laat je haardos er weer glanzend en gezond uitzien.
 3. Gebruik een voedend masker
  Het Botanical Repair-haarmasker helpt zichtbare schade om te keren in slechts twee minuten en lijkt wel over magische krachten te beschikken. Voor ieder wat wils, want het bestaat in 2 versies: light en rich, om volledig in lijn te zijn met de dikte van jouw haar. We bekroonden het product dan ook met een Marie Claire Beauty Award.
 4. Behandel je haardos met een serum
  Breng ‘s avonds voor het slapengaan een herstellend serum aan en word wakker met sterker uitziend haar. Het gloednieuwe Botanical Repair-serum bevat ingrediënten als biologische ylangylang, roos en marjolijn en dringt snel door in de haarcortex. Op die manier versterkt het je haar van binnenuit waardoor je ‘s ochtends opstaat met gezonder aanvoelend haar. Als kers op de taart kan je dit serum nu gratis uittesten! Vraag hier je gratis sample aan. 

Gezond, glanzend én duurzaam

AVEDA

Niet alleen de snelle resultaten maar ook de natuurlijke ingrediënten en duurzame productie van de Botanical Repair-lijn laten ons overstag gaan. De haarverzorgingsproducten bestaan immers voor meer dan 90% uit natuurlijke ingrediënten zoals pure bloemen- en plantenextracten én zijn cruelty free. Bovendien worden ze op een duurzame manier geproduceerd op basis van wind- en zonne-energie én is het merk volledig vegan. De lijn mocht dan ook reeds verschillende duurzaamheidsprijzen in ontvangst nemen, waaronder de 2021 CEW Sustainability Excellence Award.

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Aveda.
aveda.be

LEES OOK:

10 niet-te-missen zomerse pop-ups aan de kust
Boxershorts veroveren deze zomer het straatbeeld
5 tips om de zomer in huis te halen

Commercieel team De artikels van >