Maak kans op een van de vijf Garmin Venu® SQ2 music smartwatches t.w.v. € 299,99
©

Maak kans op een van de vijf Garmin Venu® SQ2 music smartwatches t.w.v. € 299,99

Leestijd: 1 min

Een smartwatch maakt het leiden van een gezonde levensstijl een stuk gemakkelijker. Wil jij 2023 inzetten op een positieve noot? Neem dan deel aan onze wedstrijd en wie weet schittert er binnenkort een Garmin Venu® SQ2 music aan je pols.

Het ideale sporthorloge past evengoed bij je casual kledij als bij je sportkledij. De Garmin Venu® SQ2 music springt er niet alleen bovenuit dankzij zijn buitengewoon design met comfortabele siliconen band en lichtgewicht aluminiumrand. Daarnaast bezit het horloge tal van handige functionaliteiten én een batterijduur van maximaal 11 dagen.

On the go

Ben je onderweg? Dan meet de Garmin Venu® SQ2 music je hartslag, verbrande calorieën en meer. En dat terwijl je e-mails, sms-berichten en andere meldingen rechtstreeks op je watch ontvangt. Zoals de naam al doet vermoeden kan je daarenboven muzieknummers en afspeellijsten downloaden van je Spotify, Deeze of Amazon Music accounts en deze met je draadloze oortjes zonder je telefoon beluisteren.

Nauwkeurige tracking

Verder trackt de watch je slaap, ademhaling en stress. Op die manier begrijp je beter wat er in je lichaam gebeurt en kan je gericht werken aan verbeteringen. Ben je tenslotte benieuwd naar je fitnessleeftijd? Ook dat kan deze smartwatch je vertellen. Het horloge schat in of je lichaam jonger of ouder is dan je echte leeftijd en vertelt je hoe je deze leeftijd kan verlagen.

De Garmin Venu® SQ2 music is verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals wit, grijs, greige, lichtgroen en zwart. Voor ieder wat wils!

Beantwoord de wedstrijdvraag en maak kans op een van de vijf Garmin Venu® SQ2 music smartwatches t.w.v. €299,99.

 

Tip: Het juiste antwoord vind je hier.

Dit artikel is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met Garmin.
garmin.com

LEES OOK:

iRobot brengt de eerste 2-in-1 robotstofzuiger en dweil op de markt

Shopping: 7 luxueuze cadeau ideeën voor iedereen op je lijstje

Kerstcadeaus 2022: De mooiste flessen om te geven of krijgen

Commercieel team De artikels van >