Wedstrijd: het is geen droom, Emma schenkt twee hoofdkussens weg!
© Marie Claire x Emma Matras

Wedstrijd: het is geen droom, Emma schenkt twee hoofdkussens weg!

Leestijd: 1 min

"Slaap is vitaal voor onze weerstand en geluk. Een goede nachtrust is van het grootste belang." Dat zegt Verena Senn - neurowetenschapster en hoofd van het slaaponderzoek bij Emma the Sleep Company. Ze onderstreept het belang van premiumproducten: een perfect bed, matras en hoofdkussen.

Emma heeft alles in huis om je slaapkwaliteit te verbeteren: bedden, matrasdragers, lakens, topmatrassen en uiteraard ook matrassen. De innovatieve Emma Original-matras is een absolute bestseller. Ze bestaat uit drie verschillende lagen: een laag comfortabel Airgocell®-schuim, geheugenschuim dat de druk wegneemt en koudschuim als stevige basis. Bovendien heeft Emma nu ook een nieuwe, personaliseerbare boxspring. Een volledige slaapcombinatie, afgeleverd in de slaapkamer en binnen tien minuten gratis geplaatst!

Wist je trouwens dat we een derde van ons leven in bed doorbrengen? Een derde van ons leven om te dromen, fantaseren, herinneringen op te halen, tevreden te spinnen als een poes… Bij zo’n beslissing ga je natuurlijk niet over een nacht ijs. Gelukkig kunnen alle Emma-producten gratis worden teruggestuurd. Onze slaap verdient immers het beste.
Om je te helpen om nog beter te slapen, schenkt Emma twee hoofdkussens weg.

Neem deel aan onze wedstrijd hieronder om kans te maken.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Emma Matras.
emma-matras.be

Lees ook:
Een bed om van te dromen
Kijk binnen in het minimalistische vakantiehuis van de Spaanse Alex Riviere
Binnenkijken: Parijs warenhuis La Samaritaine heropent na zestien jaar

Commercieel team De artikels van >