Een bed om van te dromen
© Marie Claire x Emma Matras

Een bed om van te dromen

Leestijd: 1 min

We brengen een derde van ons leven in bed door... Een derde van ons leven liggen we te dromen, te draaien en keren tot we de goede positie vinden en laten we ons wegglijden in de armen van Morpheus. "Slaap is vitaal voor onze weerstand en geluk. Een goede nachtrust is van het grootste belang." Die goede raad komt van Verena Senn, neurowetenschapster en hoofd van het slaaponderzoek bij Emma the Sleep Company. Met haar kennis en de gevorderde slaaptechnologie ontwikkelt Emma slaapproducten van topkwaliteit: bedden, matrassen en hoofdkussens. En eens je kwaliteit hebt uitgeprobeerd, wil je echt niets anders meer.

“I had a dream”

Het belangrijkste voor een goede nachtrust zijn een bed, matras en hoofdkussen van topkwaliteit. Daarom bedacht Emma een innovatieve matras met drie verschillende lagen: een laag comfortabel Airgocell®-schuim, geheugenschuim dat de druk wegneemt en koudschuim als stevige basis. Om in topvorm wakker te worden en ’s avonds vol ongeduld terug naar je bed te verlangen.

De beste referenties

Emma the Sleep Company is een van de bedrijven voor slaaptechnologie met de sterkste groei ter wereld. Emma won wereldwijd meer dan dertig prijzen en mocht in België de meeste awards in ontvangst nemen voor haar Emma Original. Een mooie erkenning voor Emma’s inzet voor de slaap en de levenskwaliteit van haar klanten.

Een product dat je slaapkwaliteit bepaalt, is een belangrijke investering. Neem dus alle tijd tot je zeker bent dat je goed slaapt. Voor alle Emma-artikelen geldt dat je ze gratis kunt terugsturen. Klinkt goed, niet?

Volledige service

Emma heeft alles in huis om je slaapkwaliteit te verbeteren: van bedden over matrasdragers tot beddengoed en topmatrassen… Emma heeft onlangs zelfs een nieuw, personaliseerbaar bed met springveren uitgebracht. Een volledige slaapcombinatie, afgeleverd in de slaapkamer en binnen tien minuten gratis geplaatst!

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Emma Matras.
emma-matras.be

Lees ook:
Wedstrijd: het is geen droom, Emma schenkt twee hoofdkussens weg!
Kijk binnen in het minimalistische vakantiehuis van de Spaanse Alex Riviere
Binnenkijken: Parijs warenhuis La Samaritaine heropent na zestien jaar

Commercieel team De artikels van >