Alles staat of valt met een gezonde huid
© Bar à beauté

Alles staat of valt met een gezonde huid

Leestijd: 2 min

Vanuit haar passie voor het verbeteren van natuurlijke schoonheid en het bevorderen van een gezonde huid, deelt Lies Vervaele van Bar à Beauté in Knokke-Heist haar beste huidtips en verklapt ze welke producten nu écht een verschil maken.

Waarom ben je met Bar à Beauté gestart? 

“Na tonnen ervaring op te doen in meer dan 20 beautysalons besloot ik mijn droom na te jagen en een eigen zaak uit de grond te stampen. Bij Bar à Beauté smelten mijn persoonlijke expertise en passie samen.”

Met welke producten werken jullie bij Bar à Beauté wanneer het op huidverbetering aankomt? 

“We werken uitsluitend met producten van ZO Skin Health. Dit merk van de hand van Dr. Zein Obagi staat bekend om zijn klinische effectiviteit en vormt de ruggengraat van elk huidprotocol dat we bij Bar à Beauté opstellen. De producten verzorgen niet alleen het oppervlak maar dringen diep door in de huidlagen en leveren zichtbare en langdurige resultaten op, die bovendien klinisch bewezen zijn. Het is een merk dat doet wat het belooft, zolang je het op een consistente manier gebruikt. Zoals Dr. Obagi zelf zegt: ‘Good skincare takes work. If you want to have fun, drink a Martini.’

Waarom ZO Skin Health?

“Ik ben ervan overtuigd dat alles staat of valt met een mooie huid. Bij Bar à Beauté richten we ons daarom op huidverzorging van medische kwaliteit met transdermale ingrediënten die diep in de huid doordringen. En daarbij is consistentie erg belangrijk. Ik vergelijk je huid verzorgen altijd met tandenpoetsen: dat doe je immers ook tweemaal per dag. De behandelplannen die wij opstellen moeten net zo secuur en tweemaal daags gevolgd worden.”

Bar à beauté

Welk product van ZO Skin Health is je persoonlijke favoriet? 

“Dat is een moeilijke keuze want het ene product kan niet zonder het andere. Als ik dan toch moet kiezen, ga ik voor de Wrinkle + Texture Repair- crème. Deze bevat een krachtige mix retinol en antioxidanten, die effectief verouderingstekenen, pigmentatie, roodheid en acne aanpakt. De crème verbetert de huidstructuur aanzienlijk. Gecombineerd met een goede reiniger en breedspectrum zonnebescherming vormt het de perfecte combinatie voor een jeugdige en heldere teint.”

“Verder werken we bij Bar à Beauté ook met Colorescience, een 100% minerale make-uplijn die uitstekende dekking en bescherming biedt. De producten zijn gemakkelijk te gebruiken en minimaliseren huidreacties, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan huidtypes en aandoeningen. Ook na behandelingen, bijvoorbeeld met een laser, kan je ze prima gebruiken.”

Wat kunnen klanten verwachten bij Bar à Beauté?

“Maatwerk staat centraal in onze aanpak. Het begrijpen van de unieke behoeften en zorgen van elke klant stelt ons in staat om een gedetailleerd, op maat gemaakt plan te maken. We bieden niet alleen producten aan, maar een allesomvattende strategie die indien gewenst ook behandelingen in the salon omvat. Bij dit totaalconcept staat een holistische ervaring centraal, of het nu gaat om laserontharing, massages of waxen.”

Bar à beauté

Heb je tenslotte een gouden tip voor een gezonde, stralende huid?

“Wees consistent. Investeer met toewijding in je huid en je zal snel een verschil merken. Goede huidverzorging vereist inspanning, maar de resultaten zijn het waard. Onthoud, het gaat niet alleen om snelle oplossingen; het gaat om een langetermijnengagement voor de gezondheid en schoonheid van je huid. Dat bereik je met de ZO Skin Health.”

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met JC Imp B.V.
jc-imp.nl

LEES OOK:
Mediceuticals: skincare op voorschrift
Deze vier beautytrends wil je nu proberen
Maak kennis met ‘THE 1’, de nieuwe it-bag van IKKS

Commercieel team De artikels van >