J’adore Parfum d’eau: een nieuw parfum op basis van water en bloemen
©

J’adore Parfum d’eau: een nieuw parfum op basis van water en bloemen

Leestijd: 2 min

Met haar legendarische lef en visionaire temperament heeft la Maison Dior iets onweerstaanbaar nieuws gecreëerd. Dior had zichzelf voor een baanbrekende uitdaging gesteld, een technische challenge die alle conventies van het parfummaken overhoopgooit. Het resultaat is ongeëvenaard.

Water en bloemen

Dior Parfums komt met een sterk geconcentreerde eau de parfum die geen spoortje alcohol bevat. De nieuwe geur bestaat uit water en bloemen. Dit luidt gegarandeerd een nieuw hoofdstuk in voor J’adore, dat zich al ruim twintig jaar Maison Diors koninginnenstuk mag noemen. Deze geurige droom ruikt naar revolutie en toont ons een nieuw pad in de wereld van de parfumerie.

Fris en onverzettelijk

Het moeilijkste aan deze creatieve en technische uitdaging was om een bloemengeur te creëren met een onberispelijke kwaliteit én die lang blijft hangen. En dat is precies waarom deze J’adore parfum zo’n huzarenstukje is. Want hoewel hij op basis van water is samengesteld, verliest deze geur ook na verloop van tijd niets van zijn kracht.

La Maison Dior heeft hiervoor een ongezien en natuurlijk procedé gebruikt. Dankzij die door Dior gepatenteerde innovatie kan de nieuwe samenstelling – die voornamelijk uit water bestaat – zich vermengen met een zeer hoge concentratie parfum en een olieachtige basis en ervan doordrongen raken.  Het resultaat is een natuurlijk gevoel zonder chemische ontsluitingsmiddel.

Een uniek en intiem geurwater dat trouw blijft aan de typische J’adore geur en lang blijft hangen. Door het werken aan die samenstelling, is Dior tot een nieuw concept van parfum gekomen en heeft het de creatieve grenzen verlegd.

Maximale zintuiglijkheid

Met een wolkje J’adore Parfum stap je zo de wereld van J’adore binnen. De zachte textuur doordrenkt je huid langdurig met een bloemige toets. Dankzij het water verdwijnt de drie-eenheid top-hart-basis. Ze maakt plaats voor een bloemencompositie met een hartverwarmende . De magnolia vormt een harmonieus geheel met de accenten van de sensuele jasmijn, zinnelijke roos en frisse kamperfoelie. Wie goed oplet, ruikt ook nog een nieuw, zonnig vleugje neroli met een hartverwarmende zoetheid en uniek bloemenaroma.

Dior

De witgouden amfoor van J’adore oogt ongeëvenaard. Met haar opalen, witte en albasten zachtheid lijkt ze wel een weerspiegeling van de pure bloemen en fluwelige textuur die in haar vervat zitten.

Charlize Theron, een icoon

Op de foto’s van Jean-Baptiste Mondino ziet Charlize Theron er stralender uit dan ooit. Het parfum versmelt met haar naakte huid, het hoogtepunt van haar natuurlijke vrouwelijkheid. Ze draagt alleen een gouden halsketting, een iconisch accessoire van de hand van Maria Grazia Chiuri. Het beeld lijkt ons terug te voeren naar het prille begin, naar de eerste visuele schok van J’adore. Een succesverhaal waar we maar niet genoeg van krijgen.

Neroli uit de Florapolis

Het parfum introduceert een nieuwe noot: Neroli, een olfactorisch wonder. Een Neroli die bekend staat als “Pays”, met zijn prachtige organische aard en zijn unieke facetten. Om bij te dragen tot de heropleving van een uniek terroir, is la Maison Dior een exclusief partnerschap aangegaan met Florapolis, een Provençaals domein geleid door Christelle Archer, dat zijn volledige perceel bigaradbomen reserveert voor de parfums van Dior. Dit 100 jaar oude landgoed werd herontdekt en opnieuw in cultuur gebracht dankzij Dior, na 25 jaar verlaten te zijn geweest. Een unieke schakel in de wereld van de parfumerie die van Dior tot op heden het enige Maison maakt dat gebruik maakt van de totale productie van een bittere sinaasappelplantage.

Dior

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Dior.
www.dior.com

LEES OOK:
Zijn kristallen in cosmetica de oplossing voor heel wat huidproblemen?
5 tips voor het schoonmaken van je beugel
Sani Resort: het summum van luxe

Commercieel team De artikels van >