Dit is de nieuwe trendkleur van kinderwagens
©

Dit is de nieuwe trendkleur van kinderwagens

Leestijd: 1 min

Als er één belangrijke aankoop is voor (toekomstige) jonge ouders, dan is het een kinderwagen! Hij moet praktisch zijn, gemakkelijk te gebruiken, opvouwbaar, comfortabel voor baby en bestuurder, veilig en natuurlijk stijlvol. En over stijl gesproken, introduceert BABYZEN een nieuwe kleur voor het nieuwe jaar: olijf.

Het is geen verrassing dat BABYZEN, altijd een voorloper in het design van buggy’s, deze nieuwe kleur aanbiedt op zijn iconische YOYO2-model. Beter bekend als de trouwe en onverwoestbare bondgenoot van hippe ouders: slenteren naar een caféterras, marktkraampjes in- en uitlopen, in een taxi springen, onverwacht vrienden ontmoeten, in de metro stappen, de vier trappen naar de flat beklimmen, enz.

Een eigentijdse kleur

Hoewel het bestaande kleurengamma al vrij uitgebreid is, blijft het familiebedrijf BABYZEN voortdurend innoveren en nieuwe producten aanbieden om in te spelen op de trends en wensen van moderne ouders.

Met deze eigentijdse kleur, geïnspireerd op het natuurlijke, licht vergrijsde, maar intense groen van olijfbladeren, wil het merk ouders aanspreken die op zoek zijn naar zachte, rustgevende kleuren die doen denken aan de schoonheid van de natuur. De olijfkleur is elegant, warm en gemakkelijk te combineren. Het past perfect bij zowel lichte als donkere tinten, nude of flashy. Spannender dan het klassieke zwart of het eeuwige grijs, de olijfkleur geraak je nooit beu!

 

Een droombuggy

In 2012 revolutioneerde BABYZEN de wereld van de kinderwagens met YOYO: een gepatenteerd, ultralicht, compact en volledig opvouwbaar model. Zo opvouwbaar dat het zelfs meekan als handbagage in een vliegtuig. Met meer dan een miljoen verkochte exemplaren in 85 landen kreeg YOYO in 2020 een make-over en werd YOYO2. Hij is even licht, mooi en veelzijdig, maar nog praktischer, comfortabeler en actueler.

Het heeft alles om je hartje te bekoren, zelfs voor ouders die in een stad wonen of verblijven.

De buggy kan in een handomdraai in- en uitgeklapt worden – zelfs met één hand! Je kan hem met een schouderriem dragen en overal mee naar toe nemen. Deze vooruitstrevende, ultracompacte en ongelooflijk robuuste kinderwagen biedt optimaal comfort en vereenvoudigt het dagelijks leven met kinderen aanzienlijk. Van Parijs tot New York, van Londen tot Tel Aviv of Seoul, van Aix tot Oslo, YOYO2 kinderwagens zijn overal. Ze passen in elke koffer, zijn geschikt voor alle vervoermiddelen (vliegtuig, trein, metro, enz.), en kunnen bijna overal worden opgeborgen. Een goede uitrusting is alles!

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met BABYZEN.
store-fr.babyzen.com

LEES OOK:

Uitgetest: het warmtedeken ‘Big Hug’ van Stoov waardoor de verwarming een graad lager kan

Goud, glamour en luxe met ghd

Wedstrijd: Win een aankoopbon Designer Outlet Roermond-Roosendaal ter waarde van € 250

Commercieel team De artikels van >