Goud, glamour en luxe met ghd
©

Goud, glamour en luxe met ghd

Leestijd: 1 min

Weelderige krullen, klassieke lokken of messy beach waves? Met de professionele stylingtools van ghd krijg je in een vingerknip de ultieme partylook. Ghd staat voor good hair day en belooft je de mooiste kapsels zonder je haar te beschadigen.

De stylingtools van ghd hebben een unieke temperatuur waardoor ieder haartype langdurig kan worden gestyled, zonder extreme hitte. De optimale stylingtemperatuur van 185 °C kozen de ingenieurs en stylisten van ghd niet zomaar: een warmere temperatuur zou het haar beschadigen, is ze kouder, dan blijft je look niet zitten. Welke coupe je ook kiest, met een tool van ghd houdt het resultaat 24 uur lang aan zonder afbreuk te doen aan de gezondheid van het haar.

Dit feestseizoen gaat ghd voor groots, luxueus en goud: de limited-edition Grand-Luxe Collection is geïnspireerd door de rijkdom van de jaren 20 en art deco. De feestelijke collectie bestaat uit de bestellers van het merk, omhuld met oogverblindend champagnegoud en subtiele metallic details, gepresenteerd in roodfluwelen etuis.

Het paradepaardje van de collectie is de ghd platinum+ styler, de meest luxueuze stijltang van ghd. Die geeft je 70% sterker haar, 75% meer glans en twee keer meer kleurbescherming. Met de ghd helios haardroger creëer je in een handomdraai de blow dry van je dromen, dankzij de unieke AeroprecisTM -technologie en een op maat gemaakt mondstuk dat de krachtige luchtstroom concentreert. De ghd glide is het perfecte tool voor the day after. De borstel werd ontworpen voor een professionele finish en totale stylingcontrole. De ionen in de borstel doen frizz verdwijnen en transformeren het haar in slechts een enkele snelle beweging.

Het gebruik van twee gloeiend hete platen op je haren klinkt misschien dramatisch en kan zelfs rampzalig eindigen, met droge en gespleten haarpunten als resultaat. Maar met de ghd platinum+ Styler van ghd kan je met een gerust hart aan het werk gaan: de tool warmt in een oogwenk op, geeft je haar een glanzende finish en zorgt voor een perfect gladde styling, zonder dat je lokken beschadigd raken. Bovendien is de tool gemaakt om lang mee te gaan.

De tijd om te proosten op een glamoureus feestseizoen komt er aan, en dat doe je dit seizoen mét goed haar, net zoals in het salon. Trakteer jezelf, of je geliefde, op een ghd.

Je vindt de tools van ghd in de beste kapsalons in heel België. O.a. bij ghd ambassadeur Jochen Vanhoudt in Antwerpen en via zijn website.

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met ghd Benelux & Jochen Vanhoudt Salon.
jochenvanhoudt.be/ghd/

LEES OOK:

Zijn shampoo bars de toekomst?

Deze modetrends wil je dit najaar in huis halen

Een kapper geeft tips om haarschade tijdens de nacht te voorkomen

Commercieel team De artikels van >