Wedstrijd: Kerst in een traditioneel Brits jasje bij Maisons du Monde
© Maisons du Monde

Wedstrijd: Kerst in een traditioneel Brits jasje bij Maisons du Monde

Leestijd: 2 min

Met Kerst omringen we ons graag met mooie en lekkere dingen. Gezellig cocoonen of feestelijke avonden, altijd inspirerend, magisch, gezellig en onvergetelijk. Met Maisons Du Monde zit onze decoratie alvast goed.

Als we aan kerst denken komen er heel wat herinneringen naar boven. De Traditionele Kerst van Maisons du Monde viert deze traditionele hartverwarmende periode met heel wat elegantie. Rode en groene tartan als tijdloos symbool van de gezelligheid van de eindejaarsfeesten komen tot leven in deze collectie. Fluwelen texturen voegen een vleugje zachtheid en luxe toe. De kousen aan de haard en de goudkleurige details zorgen op hun beurt voor verfijning in elk interieur.

Om ten volle te genieten van de feesten, van het delen met elkaar, om tot rust te komen en om onze goede voornemens vorm te geven is een interieur dat onze ambities en stijl weerspiegelt essentieel. Haal de Britse aristocratische stijl naar binnen en maak van deze eindejaarsperiode een onvergetelijke herinnering.

 

Zin in een vleugje magie maar dan in een moderner jasje? Duik mee in het diepst van de oceaan en ga voor een Fantastische Kerst. Maar ook aan diegenen die graag de echte Scandinavische sfeer willen vieren is er gedacht. Kies in dat geval voor authentieke charme met zachte tinten, hout en miniatuurhuisjes, met de Scandinavische Kerst.

Vier het leven met het oog op de toekomst

Maisons Du Monde biedt ook kerstdecoratie aan van ‘Good is beautiful’, voor een verantwoord, stijlvol en geëngageerd interieur. Maisons du Monde is de Europese marktleider voor inspirerende, toegankelijke en tijdloze interieurs. Een merk dat tal van stijlen voorstelt met collecties die telkens heruitgevonden worden. Inspirerend, creatief en optimistisch, Maisons du Monde draagt bij aan het creëren van unieke en gezellige maar ook duurzame woningen.

Met het merk Good is beautiful verankerde Maisons du Monde in 2022 haar engagement om duurzaamheid op te nemen als een essentieel onderdeel van haar strategie. Samenwerkingen met verenigingen die zich inzetten voor een beter klimaat, gelijke kansen, diensten voor een circulaire levenscyclus, spullen van sociale verenigingen, versterking van de interne acties voor het verkleinen van de ecologische voetafdruk… Vandaag maken de Good is beautiful producten al 30% uit van het aanbod van Maisons du Monde. Het doel tegen 2025? 40%!

 

Kerstsfeer, creativiteit en vrijgevigheid: de feesten staan voor de deur en er is een kerst voor iedereen bij Maisons du Monde!

WEDSTRIJD: WIN EEN SET VAN 6 KERSTBALLEN

Geef een antwoord op onderstaande vraag en maak kans op een set van 6 kerstballen die voor een feestelijke en elegante toets zorgen in de kerstboom!

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Maisons Du Monde.

LEES OOK:
Maak kennis met ‘The 1″, de nieuwe it-bag van IKKS
Fusalp: stijl en performance, ook naast de piste
Zo overleeft je kerstboom de hele decembermaand

Commercieel team De artikels van >