Opening van de Intimissimi/Calzedonia flagshipstore in Brussel
©

Opening van de Intimissimi/Calzedonia flagshipstore in Brussel

Leestijd: 1 min

Op 4 november openen Intimissimi en Calzedonia een gloednieuwe flagshipstore op de Guldenvlieslaan in hartje Brussel. Je ontdekt er de laatste collecties van de Italiaanse merken in een prachtige setting.

Terwijl Calzedonia de eerste verdieping inneemt, slaat Intimissimi zijn tenten op in dezelfde winkel op het gelijksvloers. Lingerieliefhebbers kunnen bij Intimissimi terecht voor zowel tijdloze, elegante als hippe lingerie. Voor leuke sokken, leggings en panty’s ben je dan weer bij Calzedonia aan het juiste adres. 

Beiden merken hechten enorm veel belang aan de pasvorm, comfort en materiaalkeuze van hun lingerie. Om deze kennis te delen, lanceerden ze het Every Wear Book, dat eveneens verkrijgbaar is in de nieuwe winkel. Ideaal voor de moderne vrouw die zich bewust is van haar innerlijke en uiterlijke schoonheid. 

Ben je benieuwd naar wat beide merken voor jou in petto hebben? Ontdek hier alvast onze favorieten:

Bovendien nodigt Marie Claire jou op vrijdag 17 november uit voor een VIP Shopping Night. Zo kan je beide Italiaanse merken ontdekken met een glaasje prosecco in de hand en DJ-beats op de achtergrond. Daarbovenop kan je ook genieten van talrijke kortingen. En ga zeker niet naar huis zonder die exclusieve goodiebag! 

Een avond om niet te missen, schrijf je nu in voor de Marie Claire x Calzedonia & Intimissimi VIP Shopping Night!

Place to be vanaf 4 november: Guldenvlieslaan 39, 1000 Brussel.

Redactie Marie Claire De artikels van >

Tags: Calzedonia, Event, Intimissimi, Lingerie.