Deze films en series mag je in april op Netflix verwachten
© Shutterstock

Deze films en series mag je in april op Netflix verwachten

Leestijd: 2 min

April staat voor de deur en dat betekent naar goede gewoonte opnieuw een nieuwe lading films en series op Netflix. Deze maand mogen we terug een flinke update van het aanbod verwachten met enkele populaire films zoals Pitch Perfect 2 en Wonder Woman. Ontdek hier snel een greep uit de nieuwste films en series die je in april op Netflix mag verwachten.

Quicksand

Eerst en vooral mogen we deze maand een nieuwe Zweedse thrillerreeks verwachten op Netflix. Quicksand is gebaseerd op de gelijknamige beststeller van Malin Persson Giolito. De serie gaat over een moord op een middelbare school die een rijke buurt van Stockholm op stelten zet. Een op het eerste oog gewone studente wordt beschuldigd van de moord op haar medeleerling. Na de moord wordt ook de school onder de loep genomen, want wat gebeurt er nu echt allemaal in een klaslokaal?

/

Our planet

Vanaf 5 april komt Our Planet, een natuurdocumentaire gemaakt door Netflix, online op de streamingdienst. Netflix belooft dat de documentaire totaal anders zal zijn dan andere series in het genre. Voor het ambitieuze project is namelijk in meer dan vijftig landen gefilmd en de documentaire zou dan ook nooit eerder geziene beelden van bepaalde diersoorten bevatten. Bovendien heeft niemand minder dan Sir David Attenborough zijn stem verleend aan de splinternieuwe documentaire.

/

Black summer

In april komt Netflix ook met een nieuwe horrorserie op de proppen waarin zombies de hoofdrol krijgen. Black Summer speelt zich af in hetzelfde universum als Z Nation. De serie gaat over Rose, die haar dochter is kwijtgeraakt tijdens een zombie apocalyps. Samen met een groep overlevers gaat ze op zoek naar haar dochter en onderweg worden ze geconfronteerd met tal van zombies. De trailer lijkt alvast veelbelovend en doet vermoeden dat de serie erg spannend zal zijn!


/

You vs Wild

Een tijd geleden bracht Netflix haar eerste interactieve serie Black Mirror: Bandersnatch uit. You vs Wild is de tweede experimentele titel van Netflix, deze keer in de vorm van een survivaldocumentaire. In het programma maak je zelf beslissingen over wat Bear Grylls moet uitvoeren. Door die beslissingen kan je zelf de afloop van de serie, die in totaal acht afleveringen duurt, gaan bepalen. Wees gerust, de serie is minder donker dan Bandersnatch, het is dus niet mogelijk om Grylls al dan niet per ongeluk te laten doodgaan!

/

Unicorn store

Na haar succes in Captain Marvel, mag Brie Larson nu ook haar debuut op Netflix maken. Ze kruipt in de hoofdrol van de Indie-film Unicorn Store, een film die ze bovendien zelfs regisseerde. De film gaat over een jonge vrouw die ongelukkig is met haar leven. Op een dag krijgt ze een uitnodiging die haar hele leven zal veranderen. Ze krijgt namelijk een eenhoorn! Larson is niet de enige bekende in de feelgood film, ook Samuel L. Jackson kreeg een grote rol toegewezen.


/

The perfect date

Goed nieuws voor fans van romantische komedies! Deze maand komt Netflix met The perfect date op de proppen, een romcom met Camila Mendes en Noah Centineo in de hoofdrol. De film gaat over Brooks, een jonge student die tijdens zijn studies wel extra geld kan gebruiken. Hij komt op het idee om een app te maken, waarop hij betaald wordt om mee te gaan als date naar een feestje of andere gelegenheid. Op die manier wordt hij de perfecte date voor tal van meisjes. Tot hij zelf gevoelens begint te krijgen voor iemand…

/

Wonder Woman

Deze maand zijn vrouwen aan de macht bij Netflix. Wonder Woman, een van de eerste superheldenfilms met een sterke vrouw in de hoofdrol, verschijnt op 11 april op de streamingdienst. In de film doet een Amazoneprinses er alles aan om Wereldoorlog I te stoppen, omdat ze gelooft dat de grote oorlog veroorzaakt wordt door Ares, de eeuwenoude vijand van de Amazones.

Meer lezen? 5 Netflix series die in 2018 onder de radar blevenPlan Coeur: de meest bingeworthy serie op NetflixVan The Sopranos tot True Blood: 6 BV’s over hun lievelingsserie.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Netflix, Netflix april, Wonder Woman.