Must see: Renée Zellweger in nieuwe Netflix Original-thrillerserie
© Pers

Must see: Renée Zellweger in nieuwe Netflix Original-thrillerserie

Leestijd: 1 min

Fans van duistere thrillers mogen zich binnenkort op een topper van formaat verheugen. Vanaf 24 mei verschijnt het volledige eerste seizoen van What/If namelijk op Netflix. En aangezien Renée Zellweger een van de hoofdrollen op zich neemt, lijkt de nieuwe Netflix Original alvast erg veelbelovend.

De populaire streamingdienst Netflix blijft ons telkens opnieuw verrassen met nieuwe series en films. Ook volgende maand staat er weer een beloftevolle serie op de planning. What/If is een duistere thrillerreeks met een cast vol bekende gezichten.

Morele kwesties

What/if is een serie over morele kwesties en laat zien wat er gebeurt als je alle normen en waarden laat varen. De serie exploreert naar eigen zeggen wat er gebeurt wanneer acceptabele mensen onacceptabele dingen beginnen te doen. Renée Zellweger kruipt in de huid van een mysterieuze vrouw, die een winstgevend, maar ook erg dubieus voorstel doet aan een pasgetrouwd koppel met geldzorgen. De 49-jarige Bridget Jones’s Diary-actrice slaat met deze serie dus een volledig andere weg in dan we van haar gewoon zijn.

De cast van What/If bestaat naast Zellweger onder andere ook uit Jane Levy (Castle Rock), Blake Jenner (Glee), Keith powers (Famous in love) en Samantha Ware (Glee). Het eerste seizoen zal uit tien afleveringen bestaan. De bedoeling van Netflix is om elk seizoen van de duistere reeks over een ander moreel dilemma te laten gaan.

Welcome to the game

Vanaf 24 mei kan je het volledige eerste seizoen bekijken op Netflix. In afwachting kan je alvast genieten van deze mysterieuze teaser!

Meer lezen? Deze films en series mag je in april op Netflix verwachtenNetflix brengt Roald Dahl’s verhalen opnieuw tot levenPlan Coeur: de meest bingeworthy serie op Netflix.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Netflix, Netflix original, Renée Zellweger, What/If.