Deze leuke films en series komen in maart op Netflix
© Shutterstock

Deze leuke films en series komen in maart op Netflix

Leestijd: 2 min

De komende maand mogen we opnieuw heel wat leuke content verwachten op Netflix. Op 1 maart krijgen we meteen heel wat leuke films voorgeschoteld en ook de rest van de maand staan tal van nieuwe series op de planning!

Maart is bijna aangebroken en dat betekent… nieuwe films en series op Netflix! Ook deze maand mogen we ons opnieuw aan heel wat leuks verwachten. Ideaal om de minder zonnige dagen mee te vullen! Ontdek snel al onze favorieten.

Meer lezen? Plan Coeur: de meest bingeworthy serie op Netflix

/

After Life

Op 8 maart verschijnt After life, de nieuwste serie van Ricky Gervais op Netflix. De splinternieuwe serie is een zwarte komedie over een man die onlangs zijn vrouw verloor. De diepbedroefde man beslist dat hij niets meer te verliezen heeft in het leven. In de krant waarin hij werkt, kruipt hij in de huid van een uiterst norse man om zo het verlies te verwerken. De komedieserie is tegelijk zielig en opbeurend, net zoals het echte leven.


/

The Order

De nieuwe Netflix original The Order wordt nu al vergelijken met The Vampire Diaries. De serie gaat over een eerstejaarsstudent die terechtkomt in een legendarisch geheim genootschap. Al snel blijkt de groep hem mee te sleuren in een gevaarlijk spel van leven en dood. Maar er is nog meer, want langzaamaan ontdekt hij zelfs het bestaan van weerwolven en zwarte magie.

/

Luther – seizoen 5

In maart mogen we ook het vijfde seizoen van Luther verwelkomen op Netflix. Slechts enkele maanden na de televisiepremière verschijnt het seizoen op de populaire streamingdienst. In het nieuwe seizoen moet John Luther afrekenen met zijn demonen, waaronder niemand minder dan Alice Morgan, het personage dat sinds het tweede seizoen verdwenen was. Spanning verzekerd!

/

Santa Clarity Diet – seizoen 3

Na de cliffhanger waarop seizoen 2 eindigde, kijken fans van Santa Clarity Diet al even uit naar het vervolg. In maart wordt hun geduld eindelijk beloond, want dan verschijnt het derde seizoen van de zombie-komedie. Het nieuwe seizoen zal ons meer vertellen over het mysterieuze koppel Paul en Marscha, dat in seizoen 2 hun debuut maakte.

Meer lezen? Netflix: 5 series om het jaar in stijl te beginnen

/

Secret city – seizoen 2

De politieke thrillerserie Secret City zal op Netflix verschijnen vanaf 6 maart. Wie nog niet bekend is met de serie: Secret City is een mix tussen House of Cards en Homeland. In de serie volgen we het verhaal van een journaliste die verwikkeld geraakt in een web van geheimen. Het gevaarlijke spel leidt uiteindelijk tot een groot conflict tussen Australië, China en de Verenigde Staten. Het tweede seizoen begint kort na de vrijlating van Harriet Dunkley.


/

Despicable me

Onlangs kon je hier al lezen dat de Belgen wel een animatiefilm kunnen smaken. Voor alle fans van animatie is er in maart goed nieuws! Deze maand komt niet alleen Despicable me, maar ook Despicable me 2 én de Minions film naar Netflix. Lachen, gieren, brullen geblazen!


/

The Avengers

Op Netflix vind je nu al een groot aanbod aan Marvel-films, maar de eerste film over de Avengers ontbrak nog. Tot nu toe! In de superheldenfilm zag je voor het eerst tal van superhelden zoals Iron man, The Hulk en Thor samen.

/

Jurassic park

Ten slotte mogen we deze maand ook enkele klassiekers verwachten. De originele Jurassic park films worden namelijk aan het aanbod van Netflix toegevoegd. De films, geregisseerd door Stephen Spielberg, gaan over een miljardair die erin slaagt om het DNA van dinosauriërs te recreëren. Hij plant om een pretpark vol dino’s te openen, maar tijdens een controlebezoek gaat alles verkeerd.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Jurassic park, Netflix, Netflix maart, The order.